Προγνωστικά Α’ Σουηδίας: Σέντρα σήμερα στην 16η αγωνιστική της Α’ Σουηδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Έστερσουντ – Έλφσμποργκ (30/07, 17:00): Κοντράρονται ξανά οι δύο ομάδες έπειτα από μόλις πέντε ημέρες για το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου. Την περασμένη εβδομάδα η Έλφσμποργκ πήρε εντός έδρας νίκη με 3-1, διεύρυνε το αήττητο σερί της στις έξι αγωνιστικές, θεωρούμε ότι έχει το προβάδισμα για νίκη και σήμερα.

Προγνωστικό: Διπλό (2.45 @Stoiximan)

Σούντσβαλ – Νόρκεπινγκ (30/07, 17:00): Δύσκολη έξοδος για τη Νόρκεπινγκ, που προέρχεται από δύο σερί νίκες σε Τσάμπιονς Λιγκ (3-2 τη Ρόζενμποργκ, αλλά αποκλεισμός) και πρωτάθλημα (2-0 την Γκέφλε). Από νίκη προέρχεται και η Σούντσβαλ (1-3 εκτός έδρας την Τζουργκάρντεν), αλλά θεωρούμε ότι δύσκολα θα ανακόψει την πορεία των πρωταθλητών.

Προγνωστικό: Διπλό (2.01 @Goalbet)

Γκέφλε – Χάμαρμπι (30/07, 17:00): Πολύ κακές αμυντικά αμφότερες οι ομάδες, προέρχονται από βαριές ήττες και δείχνουν να μην πατούν καλά. Δύσκολα θα μπλέξουμε με κάποιο αποτέλεσμα, καθώς το ματς μπορεί να πάει οπουδήποτε. Θα επιλέξουμε το πιο ασφαλές 2-3 Goal, που επιβεβαιώνεται συχνά για αμφότερες τις ομάδες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @Betshop)