Προγνωστικά Α’ Σουηδίας: Σέντρα σήμερα στην 15η αγωνιστική της Α’ Σουηδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Νόρκεπινγκ – Γκέφλε (23/07, 17:00): Άνιση η μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την πρωταθλήτρια Νόρκεπινγκ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και την Γκέφλε να παραμένει ουραγός, παρά τη νίκη με 3-2 επί της Κάλμαρ την περασμένη εβδομάδα. Θα πάμε με τον εύκολο άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 2,5 (1.83 @Stoiximan)

Μάλμε – Κάλμαρ (23/07, 17:00): Αλώβητη έφυγε απ’ την έδρα της ΑΪΚ η Μάλμε την περασμένη εβδομάδα (1-1), διευρύνοντας έτσι το αήττητο σερί της στις έξι αγωνιστικές (5-1-0). Παραμένει στην πρώτη θέση και σήμερα θέλει μια λογική και προβλεπόμενη νίκη κόντρα στην Κάλμαρ, η οποία όμως είναι επιθετική ομάδα και θεωρούμε ότι μπορεί να βρει δίχτυα.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @Goalbet)

Φάλκενμπεργκ – Έρεμπρο (23/07, 17:00): Σε καλύτερο μομέντουμ σε σχέση με το διάστημα πριν τη διακοπή βρίσκεται η Φάλκενμπεργκ, που επέστρεψε με τέσσερις πόντους σε δύο ματς. Σκόραρε πέντε γκολ στα τελευταία δύο ματς, σε αντίθεση με την Έρεμπρο που είναι «άσφαιρη» στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (0-2-1). Θα πάμε με την έδρα, έστω κι αν εκεί η Φάλκενμπεργκ προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες.

Προγνωστικό: 1Χ (1.80 @Betshop)