Προγνωστικά Α’ Σουηδίας: Με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η 9η αγωνιστική στην Allsvenskan. Η Μάλμε υποδέχεται τη Γκέφλε και η Κάλμαρ τη Χάμαρμπι.

Μάλμε – Γκέφλε (14/05, 17:00): Μετά την απογοήτευση από την απώλεια του Κυπέλλου η Μάλμε ηττήθηκε και στο ντέρμπι μίσους με 2-1 από τη Χέλσινγκμποργκ, εκτός έδρας. Πρώτη ήττα μετά από τέσσερις σερί νίκες (χωρίς να δεχτεί γκολ), έμεινε στο -3 από την κορυφή. Από την άλλη πλευρά η Γκέφλε συνέχισε την τραγική της πορεία, αφού γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Ελφσμποργκ, εκτός έδρας. Τρίτη συνεχόμενη και έκτη σερί αγωνιστική που αγνοεί το «τρίποντο» (0-1-5), παρέμεινε στις επικίνδυνες θέσεις. Μπορεί να ξεσπάσει η ομάδα του Κουν στο «πτώμα» της Γκέφλε.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.62 @ Stoiximan)

Κάλμαρ – Χάμαρμπι (14/05, 17:00): Επιστροφή στις ήττες για την Κάλμαρ, η οποία υπέστη την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Έστερσουντ. Τρέχει ρεκόρ 2-2-2 στις τελευταίες εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Χάμαρμπι γνώρισε την ήττα από την Έρεμπρο με 3-2, εκτός έδρας, συμπληρώνοντας τέσσερα παιχνίδια χωρίς «τρίποντο» (0-2-2). Με επιθετικές αρετές ως τώρα αμφότερες στο ξεκίνημα, το εκατέρωθεν σκοράρισμα σε συνδυασμό με το Over αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (@ 1.90 Betshop)