Προγνωστικά Α’ Σουηδίας: Συνέχεια σήμερα στην 16η αγωνιστική της Α’ Σουηδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Γιόνσεπινγκ – Γκέτεμποργκ (31/07, 16:00): Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κέρδισαν τη Γιόνσεπινγκ στο προ ημερών παιχνίδι για τον πρώτο γύρο (2-1). Τους δίνουμε το προβάδισμα και σήμερα, με δεδομένο ότι η Γιόνσεπινγκ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, έστω κι αν χάνει δύσκολα εντός έδρας (μόλις μια ήττα φέτος στο γήπεδο της).

Προγνωστικό: Διπλό (1.85 @Magicbet)

ΑΪΚ – Φάλκενμπεργκ (31/07, 18:30): Σε φουλ φόρμα η ΑΪΚ, επέστρεψε στις νίκες την περασμένη εβδομάδα με το εκτός έδρας 0-3 επί της Χάμαρμπι στο τοπικό ντέρμπι της Στοκχόλμης και διεύρυνε το αήττητο σερί της. Στον αντίποδα, η Φάλκενμπεργκ προέρχεται απ’ την εντός έδρας ήττα 1-3 απ’ την Έρεμπρο και δεν πείθει. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας και την κούραση της ΑΪΚ απ’ το ματς της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό. Πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να σκοράρουν και να βγάλουν το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @Interwetten)

Χάκεν – Χέλσινμποργκ (31/07, 18:30): Αμφίρροπο ματς στο Γκέτεμποργκ ανάμεσα στη Χάκεν και τη Χέλσινμποργκ, δύο ομάδες που αναμετρήθηκαν και την περασμένη εβδομάδα. Η Χάκεν πήρε το ματς εκτός έδρας με 0-2, ωστόσο η Χέλσινμποργκ έχει δείξει ότι εκτός έδρας παίζει καλύτερα και σίγουρα θα θέλει να δώσει απαντήσεις. Ποντάρουμε στο Χ2.

Προγνωστικό: X2 (2.60 @Stoiximan)