Προγνωστικά Α’ Σουηδίας: Συνέχεια σήμερα στην 14η αγωνιστική της Α’ Σουηδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Έλφσμποργκ – Γκέτεμποργκ (17/07, 16:00): Ένα απ’ τα ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Έλφμποργκ και Γκέτεμποργκ, δύο επιθετικές ομάδες που δεν παίζουν με σκοπιμότητες. Περιμένουμε παιχνίδι με καλό ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν, θεωρούμε ότι το ματς θα «ανοίξει» απ’ το πρώτο ημίχρονο.

Προγνωστικό: Να σημειωθεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες (3.45 @Betshop)

ΑΪΚ – Μάλμε (17/07, 18:30): Ακόμη ένα ντέρμπι, με την ΑΪΚ να θέλει να κόψει τη φόρα της πρωτοπόρου Μάλμε. Αήττητοι στις τελευταίες 7 αγωνιστικές οι γηπεδούχοι (4-3-0), δεν έχουν χάσει εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα (2-4-0), δε δέχτηκαν καν γκολ στα τρία τελευταία ματς στο γήπεδο τους. Απέναντι τους έρχεται η σούπερ φορμαρισμένη Μάλμε, που προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και δείχνει ασταμάτητη. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 DNB (1.95 @Magicbet)

Χάμαρμπι – Φάλκενμπεργκ (17/07, 18:30): Ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Χάμαρμπι και Φάλκενμπεργκ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη. Εντός  της ζώνης του υποβιβασμού η Φάλκενμπεργκ, στο -6 απ’ τη σημερινή της αντίπαλο, είναι η ομάδα που καίγεται περισσότερο για τη νίκη. Κακές άμυνες για αμφότερες τις πλευρές, λογική επιλογή μας το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @Interwetten)

Έρεμπρο – Χάκεν (17/07, 18:30): Σε καθοδική πορεία η Έρεμπρο, αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, όπου πήρε μόλις 2 πόντους. Προέρχεται απ’ την εκτός έδρας ήττα απ’ τη Μάλμε, την ίδια στιγμή που η Χάκεν είναι αήττητη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, όπου κατέκτησε τέσσερις νίκες. Θα ποντάρουμε στο μομέντουμ των φιλοξενούμενων και θα πάμε με το διπλό.

Προγνωστικό: Διπλό (2.88 @Stoiximan)