Προγνωστικά Α’ Σουηδίας: Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το μενού της Allsvenskan σήμερα Κυριακή (15/05). Η πρωτοπόρος Νόρκεπινγκ υποδέχεται την «έκπληξη» του πρωταθλήματος Σούντσβαλ, στην έδρα της Έστερσουντ δοκιμάζεται η Γκέτεμποργκ.

Νόρκεπινγκ – Σούντσβαλ (15/05, 16:00): Συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις έδωσε η Νόρκεπινγκ, η οποία επικράτησε με 2-0 της Γιόνσεπινγκ, εκτός έδρας. Τρίτη συνεχόμενα επικράτηση και πέμπτη σα τελευταία έξι (5-0-1), βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από τη δική της πλευρά η Σούντσβαλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, καθώς νίκησε με 2-1 τη Φάλκενμπεργκ, εντός έδρας, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της στις έξι αγωνιστικές (4-2-0), φιγουράρει στην τρίτη θέση της κατάταξης. Άτρωτη στην έδρα της η ομάδα του Άντερσον (τέσσερις νίκες με ευρύ σκορ), μπορεί να συνεισφέρει στο θέαμα και η επικίνδυνη Σούντσβαλ.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.08 @ Stoiximan)

Έρεμπρο – Έλφσμποργκ (15/05, 16:00): Άμεση επιστροφή στις νίκες για την Έρεμπρο, η οποία επικράτησε με 3-2 της Κάλμαρ, εντός έδρας, όντας στη δεύτερη θέση του πίνακα της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά η Έλφσμποργκ δείχνει πολύ ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα. Κέρδισε εύκολα με 2-0 τη Γκέφλε, εντός έδρας, πετυχαίνοντας την τρίτη σερί επιτυχία της, πλησιάζοντας τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.  Φουλ επίθεση παίζει η Έρεμπρο (επτά σερί G/G και Over), βρήκε σταθερότητα η Έλφσμποργκ και το αμφίσκορο μοιάζει ιδανική επιλογή.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (1,75 @ Betshop)

Έστερσουντ – Γκέτεμποργκ (15/05, 18:30): Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Έστερσουντ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Κάλμαρ, εντός έδρας, έπειτα από τρία παιχνίδια που αγνοούσε τη νίκη (0-1-2). Από την άλλη πλευρά η Γκέτεμποργκ έστω και με ανορθόδοξο τρόπο πήρε τη νίκη κόντρα στην Τζουργκάρντεν (2-1 εντός έδρας), ντουμπλάροντας τις νίκες της. Μείωσε τη διαφορά στους τέσσερις από την κορυφή και αν δεν έχανε στα χαρτιά το ματς με τη Μάλμε θα ήταν ακόμη πιο κοντά σ’ αυτήν. Προβλήματα βγάζει εντός έδρας η Έστερσουντ με μεγάλες ομάδες, το «διπλό» κυκλοφορεί σε δελεαστικές αποδόσεις.

Προγνωστικό: 2 (2.21 @ Goalbet)

Φάλκενμπεργκ – Χάκεν (15/05, 18:30): Ακόμη μία ήττα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Φάλκενμπεργκ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από τη Σούντσβαλ, εκτός έδρας. Τρίτη σερί αγωνιστική που αγνοεί το «τρίποντο» (0-1-2), παραμένει ουραγός της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά η Χάκεν «μεθυσμένη» από την κατάκτηση του Κυπέλλου, γνώρισε την ήττα με 3-2 από την ΑΪΚ, εντός έδρας. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα και πέμπτη διαδοχική αγωνιστική δίχως «τρίποντο» (1-0-5). Δεν είναι για τόσο χαμηλά η Χάκεν, θα διορθωθεί η θέση της και η αρχή θα γίνει από το παιχνίδι με τη Φάλκενμπεργκ. Διπλό…

Προγνωστικό: 2 (1,85 @ Magicbet)