Προγνωστικά Α’ Σουηδίας: Συνεχίζεται η δράση στην Άλσβενσκαν με τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα Κυριακή (10/07).

Γκέτεμποργκ – Σούντσβαλ (10/07/16, 16:00): Πι σοβαρή αναμένουμε στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος την Γκέτεμποργκ, η οποία έχει μείνει έξι πόντους μακριά από την κορυφή κι ενώ προέρχεται από τρία σερί παιχνίδια αήττητη (2-1-0). Από την άλλη πλευρά η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Άλσβενσκαν ακούει στο όνομα Σούντσβαλ, η οποία φιγουράρει λίγο πιο πάνω από τη μέση, απέχοντας έξι πόντους από τα μπαράζ και έχει βάλει γυαλιά σ’ όλους που τη θεωρούσαν από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό. Προσεκτική θα είναι η Γκέτεμποργκ και αξίζει το ρίσκο να κερδίσει με χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: 1 & Under 2.5 (4.00 @ Stoiximan)

Έστερσουντ – Γιόνσεπινγκ (10/07/16, 16:00): Οι δύο νεοφώτιστες ξεκίνησαν με εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, ωστόσο η πορεία για αμφότερες δεν ήταν η ίδια. Η Έστερσουντ αγνόησε τη νίκη στις τρεις πρόσφατες αναμετρήσεις της (0-1-2), ούσα στο +2 από τα μπαράζ υποβιβασμού. Από την άλλη η Γιόνσεπινγκ συμπλήρωσε οκτώ αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο» (0-6-2), με τη διαφορά από τα μπαράζ να είναι στους δύο βαθμούς. Δίνεται φαβορί η γηπεδούχος, ωστόσο θεωρούμε πως και η δύο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος έχουν ως στόχο την αποφυγή της ήττας.

Προγνωστικό: Χ (3.62 @ Goalbet)

Χέλσινγκμποργκ – Έλφσμποργκ (10/07/16, 18:30): Από τα πιο ισορροπημένο ζευγάρια είναι το συγκεκριμένο. Η Χέλσινγκμποργκ απέδειξε πως τη φετινή σεζόν θα στηριχθεί στην έδρα της για να αποφύγει από νωρίς τα… μοιραία. Από την άλλη πλευρά η Έλφσμποργκ έδειξε να σοβαρεύει πριν τη διακοπή, μετρώντας μόλις μία ήττα στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της (4-2-1). Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα επιλέξουμε τα πολλά γκολ, αφού και οι δύο μπορούν  να βρουν δίχτυα.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (1.70 @ Betshop)

Κάλμαρ – ΑΪΚ Στοκχόλμης (10/07/16, 18:30): Θετική εικόνα άφησε στα τελευταία της παιχνίδια πριν τη διακοπή η Κάλμαρ, η οποία παρέμεινε αήττητη (2-2-0), ούσα στην ένατη θέση της κατάταξης και στο -3 από τα μπαράζ παραμονής. Από την άλλη πλευρά η ΑΪΚ σοβαρεύτηκε μετά την αλλαγή προπονητή, μετρώντας έξι αγώνες αήττητη (4-2-0). Βρίσκεται στο -5 από την κορυφή και στον πόντο από την έξοδο στην Ευρώπη. Καλή περίπτωση το αμφίσκορο έτσι πως εμφανίζονται η μία εντός έδρας και η άλλη μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Magicbet)