Με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στη μεγάλη κατηγορία της Ρωσία σήμερα Κυριακή (31/07).

Ουράλ – Ούφα (31/07/16, 15:30): Στην έδρα της βασίστηκε πέρσι η Ουράλ για να φτάσει στην παραμονή, πιο άνετα απ’ ότι περίμενε, καθώς σώθηκε απευθείας. Από την άλλη πλευρά η Ούφα κατάφερε να μείνει και αυτή με τη σειρά της στη μεγάλη κατηγορία, και ο στόχος παραμένει ίδιος και φέτος. Χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της όποτε απομακρύνεται από την έδρα της. Αξία στον καλοπληρωμένο «άσσο».

Προγνωστικό: 1 (2.25 @ Stoiximan)

Σπάρτακ Μόσχας – Άρσεναλ Τούλα (31/07/16, 18:00): Μετά την αποτυχημένη περσινή σεζόν η Σπαρτάκ οφείλει να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και αν το πιστεύει γιατί να μην χτυπήσει και το πρωτάθλημα. Από την άλλη η νεοφώτιστη Άρσεναλ Τούλα ως νεοφώτιστη έχει ως πρωταρχικό στόχο να μείνει στην κατηγορία, το έργο της ωστόσο μόνο εύκολο δεν είναι. Χαμηλός, αλλά πολύ πιθανός ο «άσσος»

Προγνωστικό: 1 (1.45 @ Goalbet)

Τέρεκ Γκρόζνι – Κρίλια (31/07/16, 20:30): Μια άνετη σεζόν είχε πέρσι η Τέρεκ Γκρόζνι, η οποία τερμάτισε λίγο πιο πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο ίδιο ελπίζει και φέτος, αλλά κανείς στο στρατόπεδο της δεν κρύβει ότι πόθος αποτελεί η έξοδος στην Ευρώπη. Από την άλλη πλευρά η Κρίλια ήταν αλλοπρόσαλλη πέρσι, σώθηκε άνετα και ο στόχος παραμένει ίδιος και φέτος. Έχουν προβάδισμα οι γηπεδούχοι.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Betshop)