Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Σέντρα σήμερα στην 7η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, η οποία ξεκινά με πέντε αναμετρήσεις.

Ντεν Χάαγκ – Χέρενφεν (24/09, 19:30): Αρχίζει η «κατηφόρα» για την Ντεν Χάαγκ, που υπέστη δεύτερη σερί ήττα την περασμένη εβδομάδα με 4-1 εκτός έδρας απ’ την Τβέντε, πορεύεται χωρίς νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Στον αντίποδα, η Χέρενφεν προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, με τελευταία το εντυπωσιακό 0-3 επί της Ρόντα. Λογική επιλογή το διπλό.

Προγνωστικό: Διπλό (2.88 @Stoiximan)

Γκρόνινγκεν – Χέρακλες (24/09, 19:30): Με έμφαση ήρθε το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν για την Γκρόνινγκεν, που διέλυσε εκτός έδρας 1-5 την Ουτρέχτη. Σήμερα υποδέχεται την προβληματική Χέρακλες με ανεβασμένη ψυχολογία και θέλει οπωσδήποτε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Από τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς (0-1-3) προέρχεται η Χέρακλες.

Προγνωστικό: Άσσος (2.21 @Goalbet)

Άγιαξ – Τσβόλε (24/09, 20:45): Αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του ο Άγιαξ, που την Κυριακή πήρε τέταρτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις με 0-2 εκτός έδρας επί της Χέρακλες. Στον αντίποδα, η Τσβόλε μετράει μόλις δύο πόντους στις έξι πρώτες αγωνιστικές, προέρχεται απ’ την εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ την Αλκμάαρ και δύσκολα θα απειλήσει τον φορμαρισμένο «Αίαντα».

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (2.10 @Betshop)

Αλκμάαρ – Γκόου Αχέντ Ιγκλς (24/09, 21:45): «Τρένο» πηγαίνει η Αλκμάαρ, που την Κυριακή πήρε τέταρτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα με 0-2 εκτός έδρας επί της Τσβόλε. Στον αντίποδα, η Γκόου Αχέντ Ιγκλς υπέστη ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά με 2-0 εκτός έδρας απ’ τη Φίτεσε, στην τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς. Θα πάμε με το 2-3 Goal, που επιβεβαιώνεται συχνά και για τις δύο ομάδες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.25 @Magicbet)

Εξέλσιορ – Αϊντχόφεν (24/09, 21:45): Θέλει να βάλει δύσκολα η Εξέλσιορ στην πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν, μας έχει δείξει φέτος ότι μπορεί να τα καταφέρει. Προηγήθηκε κακή εβδομάδα για την PSV, που μετά την εντός έδρας ήττα απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης (0-1) για το Τσάμπιονς Λιγκ, ηττήθηκε εντός έδρας και απ’ τη Φέγενορντ (0-1) στο ντέρμπι. Θεωρούμε ότι η Εξέλσιορ μπορεί να αντέξει στο ημίχρονο, αλλά στο φινάλε θα επικρατήσει η Αϊντχόφεν.

Προγνωστικό: Χ/2 ημίχρονο/τελικό (4.30 @Stoiximan)