Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Σέντρα σήμερα στην 9η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Σπάρτα Ρότερνταμ – Βίλεμ (15/10, 19:30): Το παλεύει η Σπάρτα Ρότερνταμ, που έχει αξιοπρεπή πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην 8η θέση με 11 πόντους. Κράτησε στο 1-1 την Αλκμάαρ πριν τη διακοπή, σήμερα είναι το φαβορί κόντρα στην απογοητευτική Βίλεμ. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην 16η θέση με 6 πόντους, πορεύονται χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος (0-3-2), στα τέσσερα εκ των οποίων δε σκόραραν!

Προγνωστικό: Άσσος (2.15 @Stoiximan)

Ουτρέχτη – Γκόου Αχέντ Ιγκλς (15/10, 19:30): Λογική και αναμενόμενη η επιστροφή στις ήττες για την Ουτρέχτη, που δεν τα κατάφερε εκτός έδρας κόντρα στον Άγιαξ (3-1). Σήμερα υποδέχεται την Γκόου Αχέντ Ιγκλς και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα σε μια ομάδα που τα πηγαίνει αρκετά καλά μέχρι στιγμής και δείχνει ότι χάνει πολύ δύσκολα. Δεν μπλέκουμε με αποτέλεσμα, αλλά θα επιλέξουμε το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.73 @Goalbet)

Αϊντχόφεν – Χέρακλες (15/10, 20:45): Γκέλαρε η Αϊντχόφεν πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, με 1-1 εκτός έδρας κόντρα στη Χέρενφεν. Ήταν το τρίτο σερί ματς που δέχεται γκολ, σήμερα έχει σαφώς το προβάδισμα κόντρα στη Χέρακλες, ωστόσο θεωρούμε ότι ακόμη μια φορά η άμυνα της δε θα σταθεί. Θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @Betshop)

Αλκμάαρ – Φίτεσε (15/10, 21:45): Χρειαζόταν τη διακοπή η Αλκμάαρ, που «τρέχει» σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-1). Έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, σήμερα υποδέχεται τη Φίτεσε, που έρχεται από νίκη, αλλά εκτός έδρας δύσκολα ανταποκρίνεται στα ντέρμπι. Επιλογή ο άσσος.

Προγνωστικό: Άσσος (1.97 @Magicbet)

Γκρόνινγκεν – Χέρενφεν (15/10, 21:45): Επέστρεψε στις ήττες η Γκρόνινγκεν πριν τη διακοπή, με το 2-1 εκτός έδρας απ’ τη Φίτεσε. Έτσι, διακόπηκε το αήττητο σερί στα τέσσερα ματς πρωταθλήματος (1-3-0), σήμερα υποδέχεται τη σούπερ φορμαρισμένη Χέρενφεν, που κράτησε στο 1-1 εντός έδρας την Αϊντχόφεν. Στο 4-1-0 το ρεκόρ των φιλοξενουμένων στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, θεωρούμε ότι μπορούν να πάρουν το «διπλό».

Προγνωστικό: Διπλό (3.00 @Interwetten)