Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στην 8η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Φίτεσε – Γκρόνινγκεν (01/10, 19:30): Επέστρεψε στις ήττες η Φίτεσε την περασμένη εβδομάδα, καθώς δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο εκτός έδρας ματς με την Τβέντε (2-1). Ήταν η δεύτερη ήττα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, την ίδια στιγμή που η Γκρόνινγκεν «τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (1-3-0), έχοντας ως «όπλο» τη βελτίωση της άμυνας της (δέχτηκε μόλις 2 γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς).

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.30 @Goalbet)

Χέρενφεν – Αϊντχόφεν (01/10, 20:45): Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, οι οποίες βρίσκονται και σε καλή κατάσταση. Η Χέρενφεν προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και έχει ανέβει στην 4η θέση και το -2 απ’ τη δεύτερη θέση, ενώ η Αϊντχόφεν επέστρεψε στις νίκες με το 1-3 εκτός έδρας επί της Εξέλσιορ. Αμφότερες θα παλέψουν για το «τρίποντο» σήμερα και θεωρούμε ότι το ματς μπορεί να «ανοίξει».

Προγνωστικό: Over 3,5 (2.20 @Stoiximan)

Ρόντα – Ναϊμέγκεν (01/10, 20:45): Δεν έχει σταματημό ο κατήφορος για τη Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου, που δέχτηκε ακόμη μια «σφαλιάρα», αυτή τη φορά με 5-0 εκτός έδρας απ’ τη Φέγενορντ. Ήταν η τέταρτη ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, σερί αγώνων όπου η ομάδα του Έλληνα κόουτς δεν έχει σκοράρει ούτε μια φορά! Σήμερα «καίγεται» για την πρώτη νίκη της σεζόν εναντίον της Ναϊμέγκεν, που επίσης είναι σε κακή κατάσταση, καθώς πήρε μόλις έναν πόντο στα τέσσερα τελευταία ματς, όπου δεν έχει βρει δίχτυα. Ρισκάρουμε και πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (2.06 @Goalbet)

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Εξέλσιορ (01/10, 21:45): Σε ανοδική τροχιά η Γκόου Αχέντ Ιγκλς, πήρε 2-2 εκτός έδρας κόντρα στην Αλκμάαρ, αλλά ακόμη δεν πείθει. Σήμερα υποδέχεται την Εξέλσιορ, που έχει αφήσει σαφώς καλύτερα δείγματα γραφής και ειδικά εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Μετράει ρεκόρ 2-1-1 εκτός έδρας και θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει ακόμη ένα διπλό σήμερα.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.05 @Stoiximan)