Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στην 11η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Τσβόλε – Γκόου Αχέντ Ιγκλς (30/10, 13:30): Σε καλό φεγγάρι η Τσβόλε, «τρέχει» αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0), έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα της. Υποδέχεται την Γκόου Αχέντ Ιγκλς που έρχεται από δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Προγνωστικό: Άσσος (1.70 @Stoiximan)

Φέγενορντ – Χέρενφεν (30/10, 15:30): Διατήρησε το αήττητο της η Φέγενορντ μετά το ντέρμπι με τον Άγιαξ (1-1). Σήμερα υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Χέρενφεν και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ωστόσο απέναντι της έχει μια ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει σε όλα τα γήπεδα.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @Goalbet)

Ουτρέχτη – Ναϊμέγκεν (30/10, 15:30): Αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό της η Ουτρέχτη, που μετράει τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, στις τελευταίες δύο μάλιστα δε δέχτηκε γκολ. Στον αντίποδα, η Ναϊμέγκεν συνεχίζει να προβληματίζει, κέρδισε μόλις μια φορά στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές, σήμερα δύσκολα θα απειλήσει.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (2.60 @Betshop)

Ντεν Χάαγκ – Αλκμάαρ (30/10, 17:45): Συνεχίζει να προβληματίζει η Ντεν Χάαγκ, που πήρε μόλις έναν πόντο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-1-4). Υποδέχεται την Αλκμάαρ, που επίσης προβληματίζει εσχάτως, δεν έχει νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικέ (0-3-1), αλλά είναι ανώτερη ομάδα και οφείλει να το δείξει.

Προγνωστικό: Διπλό (2.15 @Magicbet)