Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στην 7η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, η οποία ολοκληρώνεται με τέσσερις αναμετρήσεις.

Ναϊμέγκεν – Βίλεμ (25/09, 13:30): Έχει πάρει την κατηφόρα η Ναϊμέγκεν, που την περασμένη αγωνιστική υπέστη τρίτη διαδοχική ήττα με 2-0 εκτός έδρας απ’ τη Σπάρτα Ρότερνταμ. Στον αντίποδα, η Βίλεμ έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Εξέλσιορ, έχασε μόλις μια φορά στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-2-1). Περιμένουμε «κλειστό» παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.00 @Goalbet)

Ουτρέχτη – Σπάρτα Ρότερνταμ (25/09, 15:30): Από απροσδόκητη «σφαλιάρα» προέρχεται η Ουτρέχτη, που διασύρθηκε εντός έδρας 1-5 απ’ την Γκρόνινγκεν την περασμένη εβδομάδα. Συνεχίζει να πορεύεται χωρίς νίκη στις πρώτες έξι αγωνιστικές, σήμερα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, ειδάλλως ο κόουτς Τεν Χαγκ δεν αποκλείεται να έχει προβλήματα.

Προγνωστικό: Άσσος (1.75 @Betshop)

Τβέντε – Φίτεσε (25/09, 15:30): Συνεχίζει να εκμεταλλεύεται την έδρα της η Τβέντε, που την περασμένη εβδομάδα επικράτησε 4-1 της Ντεν Χάαγκ. Στον αντίποδα, η Φίτεσε βρήκε τον εαυτό της στο εντός έδρας 2-0 επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς και σήμερα πηγαίνει για να πάρει το τρίτο φετινό «διπλό». Πιο ποιοτικοί οι φιλοξενούμενοι, θα πάμε με τη νίκη τους.

Προγνωστικό: Διπλό (2.15 @Magicbet)

Φέγενορντ – Ρόντα (25/09, 17:45): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων, τόσο από πλευράς ποιότητας, όσο και μομέντουμ. Η Φέγενορντ έκανε το 6/6 με τη σπουδαία νίκη στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Αϊντχόφεν, ενώ η Ρόντα προκαλεί θλίψη με τη μέχρι τώρα πορεία της (0-3-3). Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν βρει δίχτυα στα τελευταία τέσσερα ματς (0-1-3).

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (2.08 @Stoiximan)