Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στην 10η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Ναϊμέγκεν – Φίτεσε (23/10, 13:30): Το πάλεψε η Ναϊμέγκεν εντός έδρας κόντρα στη Φέγενορντ, αλλά έχασε 1-2 με γκολ στις καθυστερήσεις. Θετικό αποτέλεσμα για τη Φίτεσε στο εκτός έδρας ματς με την Αλκμάαρ (2-2), θα μπορούσε ακόμη και να κερδίσει, καθώς προηγήθηκε 0-2. Σήμερα ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους, που είναι καλύτερη ομάδα.

Προγνωστικό: Διπλό (2.02 @Stoiximan)

Φέγενορντ – Άγιαξ (23/10, 15:30): «Φλέρταρε» με την πρώτη γκέλα της σεζόν η Φέγενορντ, αλλά χάρη στο δεύτερο γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις πέρασε με 1-2 απ’ την έδρα της Ναϊμέγκεν. Συνεχίζει να προπορεύεται στη βαθμολογία με 9/9 νίκες, σήμερα υποδέχεται τον επίσης φορμαρισμένο Άγιαξ (έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα), που οφείλει να κερδίσει για να μειώσει τη διαφορά. Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους, αλλά με κάλυψη.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.30 @Goalbet)

Γκρόνινγκεν – Αλκμάαρ (23/10, 15:30): Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Γκρόνινγκεν, που έχει αφήσει πίσω της τις καλές εντυπώσεις του Σεπτέμβρη. Στον αντίποδα, η Αλκμάαρ έρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, αποτελέσματα που την έχουν αφήσει πίσω στη βαθμολογία και σήμερα είναι η ομάδα που «καίγεται» για τη νίκη. Είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να κερδίσει.

Προγνωστικό: Διπλό (1.97 @Betshop)

Χέρενφεν – Χέρακλες (23/10, 17:45): Φοβερά πράγματα κάνει η Χέρενφεν, που πέρασε με 0-3 απ’ την έδρα της Γκρόνινγκεν και πλέον είναι στην 3η θέση. Υποδέχεται τη Χέρακλες, που αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές (0-4-3) και προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Λογική επιλογή ο άσσος, ο οποίος επίσης λογικά είναι χαμηλά.

Προγνωστικό: Άσσος (1.65 @Magicbet)