Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Ολοκληρώνεται σήμερα η 6η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, στο πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνονται τέσσερις αναμετρήσεις.

Σπάρτα Ρότερνταμ – Ναϊμέγκεν (18/09, 13:30): Χωρίς νίκη η Σπάρτα Ρότερνταμ στα τελευταία δύο ματς, σήμερα θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες. Μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στη Ναϊμέγκεν, που προέρχεται από δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει και δείχνει ότι δεν πατάει καλά.

Προγνωστικό: Άσσος (2.01 @Goalbet)

Τσβόλε – Αλκμάαρ (18/09, 15:30): «Πετάει» η Αλκμάαρ, που «τρέχει» αήττητο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (4-1-0), στους τέσσερις εκ των οποίων δε δέχτηκε καν γκολ. Προέρχεται από δύο σερί νίκες, σήμερα πηγαίνει να παίξει κόντρα στην απογοητευτική Τσβόλε, που πορεύεται χωρίς νίκη μέχρι στιγμής (0-2-3). Λογική επιλογή το διπλό.

Προγνωστικό: Διπλό (2.10 @Betshop)

Αϊντχόφεν – Φέγενορντ (18/09, 15:30): Σούπερ ντέρμπι στο Αϊνχτόφεν ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες των πρώτων πέντε αγωνιστικών. Η Φέγενορντ έχει αποδείξει ότι πάει να πάρει πρωτάθλημα, καθώς είναι η μόνη ομάδα με 5/5 νίκες, βρίσκεται στο +2 απ’ την Αϊντχόφεν που έκανε γκέλα με την Γκρόνινγκεν (0-0). Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Χ2 (2.05 @Magicbet)

Χέρακλες – Άγιαξ (18/09, 17:45): Δεν πείθει η Χέρακλες, που εκτός των κακών αποτελεσμάτων (1-2-2), αποδυναμώθηκε πολύ στο φινάλε των μεταγραφών χάνοντας τους Μπελ Χασάνι και Χλάντον. Από δύο σερί νίκες προέρχεται ο Άγιαξ, που συνεχίζει να μην κάνει ιδιαίτερα καλές εμφανίσεις, αλλά έχει την ποιότητα να φύγει με το «διπλό».

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.73 @Stoiximan)