Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στην 9η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Τβέντε – Τσβόλε (16/10, 13:30): Σούπερ εντός έδρας η Τβέντε, προέρχεται από τρεις σερί νίκες στο γήπεδο της, όπου σκόραρε συνολικά 9 γκολ! Την ίδια στιγμή, η Τσβόλε πήρε επιτέλους την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με το εντός έδρας 2-1 επί της Ντεν Χάαγκ, αλλά εκτός έδρας σε καμία περίπτωση δεν πείθει.

Προγνωστικό: Άσσος (2.08 @Stoiximan)

Εξέλσιορ – Ρόντα (16/10, 15:30): Μόλις μια νίκη πήρε η Εξέλσιορ στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-1-4), προέρχεται από δύο σερί ήττες και σήμερα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Απογοητευτική η Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου, προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει, είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη (0-3-5). Σήμερα θεωρούμε ότι θα βγάλει αντίδραση και θα πάρει τουλάχιστον τον πόντο.

Προγνωστικό: Χ2 (1.70 @Goalbet)

Ναϊμέγκεν – Φέγενορντ (16/10, 15:30): Χρειαζόταν την επιστροφή στις νίκες η Ναϊμέγκεν, τα κατάφερε εκτός έδρας κόντρα στην ουραγό Ρόντα (0-1). Σήμερα υποδέχεται το «τρένο» της Φέγενορντ, που μετράει 8/8 νίκες και βρίσκεται στην κορυφή με 24 πόντους, στο +5 απ’ τον Άγιαξ και στο +7 απ’ την Αϊντχόφεν. Προβάδισμα έχουν οι φιλοξενούμενοι, εντούτοις θεωρούμε ότι το ματς θα είναι «κλειστό» και θα πάμε με το Under 2,5.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.17 @Betshop)

Ντεν Χάαγκ – Άγιαξ (16/10, 17:45): Τις οκτώ διαδοχικές νίκες έφτασε ο Άγιαξ σε όλες τις διοργανώσεις, που δείχνει ότι έχει βρει την ταυτότητα του. Την ίδια στιγμή η Ντεν Χάαγκ ήταν σε… κατηφόρα πριν τη διακοπή, προερχόταν από τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ παραμένει χωρίς νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-1-4). Όλα τα ματς του Άγιαξ φέτος είναι «ανοιχτά», θεωρούμε ότι κάτι αντίστοιχο θα δούμε και σήμερα.

Προγνωστικό: G/G + Over 2,5 (2.08 @Magicbet)