Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Ολοκληρώνεται σήμερα η 2η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Χέρακλες – Βίλεμ (14/08, 13:30): Ξεκίνησε με εκτός έδρας ισοπαλία η Χέρακλες κόντρα στη Ρόντα, αποτέλεσμα που μπορεί να θεωρηθεί θετικό. Στον αντίποδα, η Βίλεμ διασύρθηκε εντός έδρας με 1-4 απ’ τη Φίτεσε και φάνηκε ότι είναι ανέτοιμη. Θα πάμε με τον άσσο, καθώς η Χέρακλες είναι πολύ δυνατή εντός έδρας.

Προγνωστικό: Άσσος (1.75 @Stoiximan)

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Ναϊμέγκεν (14/08, 15:30): Θα χρειαστεί χρόνο η Γκόου Αχέντ Ιγκλς μέχρι να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της κατηγορίας. Ξεκίνησε με εκτός έδρας ήττα 3-0 απ’ την Ντεν Χάαγκ και σήμερα θέλει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εναντίον της Ναϊμέγκεν, η οποία έκανε αφετηρία με το 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Τσβόλε. Περιμένουμε καλό ματς με ρυθμό.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.85 @Betshop)

Φέγενορντ – Τβέντε (14/08, 15:30): Δε γινόταν πιο εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη Φέγενορντ, που πέρασε με 0-5 απ’ την έδρα της Γκρόνιγκεν. Έδειξε ότι είναι βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι, την ίδια στιγμή που η Τβέντε ηττήθηκε εντός έδρας 1-2 απ’ την Εξέλσιορ, ήττα που φανερώνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε όλα τα επίπεδα.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (2.20 @Magicbet)

Αϊντχόφεν – Αλκμάαρ (14/08, 17:45): Μπορεί να δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ ότι περίμενε, ωστόσο η Αϊντχόφεν πέρασε με 1-2 απ’ την έδρα της Ουτρέχτης στην πρεμιέρα. Στον αντίποδα, η Αλκμάαρ γκέλαρε εντός έδρας κόντρα στη Χέρενφεν (2-2), παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές. Περιμένουμε «ανοιχτό» ματς, πιθανό το σκορ να ανέβει πολύ.

Προγνωστικό: 4-6 Goal (2.70 @Interwetten)