Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Φινάλε σήμερα στην 8η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Άγιαξ – Ουτρέχτη (02/10, 13:30): «Τρένο» πηγαίνει ο Άγιαξ, που την περασμένη εβδομάδα πήρε τέταρτη διαδοχική νίκη με το ευρύ 5-1 εντός έδρας επί της Τσβόλε. Σήμερα είναι προφανές ότι είναι το φαβορί κόντρα στην Ουτρέχτη, η οποία πάντως έδειξε να συνέρχεται με τις δύο σερί νίκες επί των Τβέντε (1-3 εκτός) και Σπάρτα Ρότερνταμ (2-0 εντός) για Κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Προγνωστικό: Άσσος + G/G (2.50 @Goalbet)

Βίλεμ – Φέγενορντ (02/10, 15:30): Ολοταχώς προς την κατάκτηση του τίτλου  οδεύει η Φέγενορντ, που πήρε ακόμη μια νίκη την περασμένη εβδομάδα με το εμφατικό 5-0 επί της Ρόντα. Είναι η μοναδική ομάδα με 7/7 νίκες, εκτός έδρας μετράει 3/3 «τρίποντα» χωρίς να δεχτεί γκολ, δεν υπάρχει λόγος να μην τα καταφέρει και κόντρα στη Βίλεμ.

Προγνωστικό: Διπλό χωρίς να δεχτεί γκολ (2.70 @Stoiximan)

Χέρακλες – Τβέντε (02/10, 15:30): Το παλεύει η Χέρακλες, που μπορεί να έχει πάρει μόλις μια νίκη στις πρώτες 7 αγωνιστικές, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν αποδίδει καλά. Πορεύεται χωρίς «τρίποντο» στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, σήμερα υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Τβέντε, που προέρχεται από δύο σερί νίκες, αμφότερες εντός έδρας. Θα ρισκάρουμε και θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (2.06 @Goalbet)

Σπάρτα Ρότερνταμ – Αλκμάαρ (02/10, 17:45): Δεν είναι κακή ομάδα η Σπάρτα Ρότερνταμ, που παρουσιάζει ανταγωνιστικό πρόσωπο, έστω κι αν προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα απ’ την Ουτρέχτη (2-0). Σήμερα υποδέχεται μια απ’ τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας, την Αλκμάαρ, θεωρούμε ότι δύσκολα θα πάρει κάτι, αφού ο αντίπαλος έχει ανάγκη τη νίκη μετά την εντός έδρας γκέλα της περασμένης εβδομάδας με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς (2-2).

Προγνωστικό: Διπλό (2.10 @Stoiximan)