Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας

Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας: Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο (16/04) η 5η αγωνιστική της Τιπελίγκα. Η Στρόμσγκοντσετ υποδέχεται τη Σόγκνταλ, ενώ η Ρόζενμποργκ φιλοξενεί την Μπραν.

Στρομσγκόντσετ – Σόγκνταλ (16:30): Τυπική διαδικασία το μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου για τη Στρομσγκόντσετ, φιλοδώρησε με 8 τέρματα την ερασιτεχνική Κόνγκσμπεργκ. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Τρόμσο, παραμένοντας με ένα μόνο “τρίποντο” μετά από τέσσερις αγωνιστικές (1-1-2). Ελάχιστα προβλήματα αντιμετώπισε στο Κύπελλο η Σόγκνταλ, από την πλευρά της, επικρατώντας 5-1 της Βάλντρες. Στην Τιπελίγκα, είναι εδώ και τρεις αγωνιστικές αήττητη, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ, μετρώντας δύο νίκες με 1-0 στο γήπεδό της (κόντρα σε Βαλερένγκα και Χάουγκεσουντ) και μία ισοπαλία εκτός έδρας (0-0) με τη Σάρπσμποργκ. “Σφιχτές” και οι δύο ομάδες, θα πάμε με το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.08 @ Stoiximan)

Ρόζενμποργκ – Μπραν (19:00): Με 3-0 επιβλήθηκε η Ρόζενμποργκ της Άφιορντ στο Κύπελλο την Τετάρτη (13/04). Στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Οντ, έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες, όλες χωρίς να δεχθεί γκολ. Συγκεκριμένα, κέρδισε τις Στρόμσγκοντσετ (1-0 εντός), Βαλερένγκα (2-0 εκτός) και Αάλεσουντ (1-0 εντός). Η Μπραν, από την πλευρά της, γνώρισε αποκλεισμό-σοκ από την ερασιτεχνική Φόρντε στο Κύπελλο, γνωρίζοντας την ήττα με 5-4. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, παραμέμει αήττητη με απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Ντέρμπι με φόντο την κορυφή το σημερινό, η Ρόζενμποργκ αναμένεται να το “καθαρίσει” με το… γνωστό της τρόπο, κοιτάζοντας πρώτα την άμυνα.

Προγνωστικό: 1 & No Goal (2.05 @ Betshop)