Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας

Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας: Ολοκληρώνεται σήμερα με πέντε αναμετρήσεις η 12η αγωνιστική της Α’ Νορβηγίας.

Μπόντο Γκλιμτ – Αάλεσουντ (22/05, 16:00): Ανεβασμένη η Μπόντο Γκλιμτ στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, όπου πήρε τέσσερις πόντους. Πέρασε με 1-2 απ’ την έδρα της Τρόμσο την περασμένη εβδομάδα, σήμερα υποδέχεται την Αάλεσουντ και έχει το προβάδισμα. Μόλις έναν βαθμό πήραν οι φιλοξενούμενοι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Άσσος (2.10 @Stoiximan)

Χάουγκεσουντ – Ρόζενμποργκ (22/05, 19:00): Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Χάουγκεσουντ, που ανέβηκε στην τέταρτη θέση με 20 πόντους. Οκτώ πόντους πιο ψηλά βρίσκεται η πρωτοπόρος Ρόζενμποργκ, που μέχρι στιγμής έχει χάσει μόλις 5 πόντους στις πρώτες 11 αγωνιστικές. Μετράει ρεκόρ 9-1-1 και είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, σήμερα όμως η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Προγνωστικό: 1 DNB (3.40 @Goalbet)

Σόγκνταλ – Σταρτ (22/05, 19:00): Σε πολύ δυσάρεστη κατάσταση η Σταρτ, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 5 πόντους έπειτα από 11 αγωνιστικές, σήμερα πηγαίνει να παίξει στην έδρα της Σόγκνταλ. Αήττητοι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές οι γηπεδούχοι (1-3-0), δυσκολεύονται αρκετά στο γκολ, πιστεύουμε ότι θα δούμε κλειστό ματς.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @Betshop)

Στρομσγκόντσετ – Βαλερένγκα (22/05, 19:00): Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί το συγκεκριμένο και αυτό είναι αναμφίβολα η Στρομσγκόντσετ. Προέρχεται απ’ το εμφατικό 4-0 επί της Σάρπσμποργκ, είχαν προηγηθεί άλλες δύο εντός έδρας νίκες επί των Λίλεστρομ και Μπόντο Γκλιμτ. Απ’ την άλλη, η Βαλερένγκα πήρε έναν πόντο στα δύο τελευταία ματς, όπου δε σκόραρε.

Προγνωστικό: NG (2.15 @Magicbet)

Λίλεστρομ – Βίκινγκ (22/05, 21:00): Αξιόλογη εμφάνιση για τη Λίλεστρομ εκτός έδρας κόντρα στη Ρόζενμποργκ, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα 2-1. Είναι πολύ καλή εντός έδρας, θέλει να το επιβεβαιώσει και κόντρα στη Βίκινγκ, η οποία είναι στα «μέτρα» της. Από δύο σερί εκτός έδρας ήττες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικό: Άσσος (2.30 @Interwetten)