Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας

Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας: Ολοκληρώνεται σήμερα η 19η αγωνιστική της Α’ Νορβηγίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Στάμπαεκ – Χάουγκεσουντ (07/08, 16:30): Συνεχίζει να παρουσιάζεται βελτιωμένη η Στάμπαεκ στα χέρια του κόουτς Ορδίνας, η οποία πορεύεται αήττητη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να απομακρυνθεί απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην όχι ιδιαίτερα πειστική εκτός έδρας Χάουγκεσουντ.

Προγνωστικό: Άσσος (2.65 @Magicbet)

Μπραν – Στρομσγκόντσετ (07/08, 19:00): Αρχίζει να ανεβάζει ρυθμούς η Μπραν, που την περασμένη εβδομάδα πήρε ακόμη μια νίκη, αυτή τη φορά με 3-1 εκτός έδρας επί της Οντ. «Τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, όπου πήρε τρεις νίκες και μια ισοπαλία, σήμερα είναι το φαβορί κόντρα στη Στρομσγκόντσετ, που δεν πατάει καλά τελευταία (μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία μας σε όλες τις διοργανώσεις).

Προγνωστικό: Άσσος (2.35 @Stoiximan)

Σάρπσμποργκ – Βαλερένγκα (07/08, 19:00): Σε φουλ φόρμα η Σάρπσμποργκ, προέρχεται από τρεις σερί νίκες, πήρε πέντε «τρίποντα» στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Είναι πολύ ισχυρή εντός έδρας, υποδέχεται τη Βαλερένγκα, η οποία εκτός έδρας παίζει «ανοιχτά» και τα παιχνίδια της συνήθως έχουν πολλά γκολ. Θα πάμε με τον άσσο, σε συνδυασμό με το G/G.

Προγνωστικό: Άσσος + G/G (3.60 @Betshop)

Σταρτ – Οντ (07/08, 19:00): Δεν ήταν τόσο κακή η Σταρτ στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας εναντίον της Σάρπσμποργκ, ηττήθηκε δύσκολα με 1-0. Σήμερα υποδέχεται την Οντ, η οποία είναι σε καθοδική πορεία και θέλει να πάρει την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και πρώτη μετά τον Ιούλιο του 2015! Δεν είμαστε βέβαιοι αν θα κερδίσει η Σταρτ, αλλά θεωρούμε ότι μπορεί να μη χάσει απ’ την ντεφορμέ Οντ, που προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί.

Προγνωστικό: 1X (2.05 @Magicbet)

Σόγκνταλ – Βίκινγκ (07/08, 21:00): Από απραξία δύο εβδομάδων έρχεται η Βίκινγκ στο σημερινό ματς, καθώς η αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής εναντίον της Ρόζενμποργκ αναβλήθηκε. Στον αντίποδα, η Σόγκνταλ «τρέχει» αήττητο 11 αγωνιστικών, προέρχεται από νίκη (0-1 εκτός έδρας επί της Χάουγκεσουντ), ενώ εντός έδρας είναι δυνατή. Θα πάμε με τον λογικό άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (2.15 @Stoiximan)