Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας

Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας: Σήμερα διεξάγεται το κυρίως κομμάτι της 14ης αγωνιστικής της Α’ Νορβηγίας, στο πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνονται τέσσερις αναμετρήσεις.

Βαλερένγκα – Οντ (03/07, 16:30): Δεν τελείωσε καλά το πρωτάθλημα πριν τη διακοπή η Βαλερένγκα, που πήρε μόλις δύο πόντους στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Βρίσκεται δίκαια στην 13η θέση με 11 πόντους, προέρχεται όμως από 3/4 εντός έδρας νίκες. Στον αντίποδα, η Οντ κάνει καταπληκτική σεζόν, φιγουράρει στη δεύτερη θέση με 27 πόντους, ωστόσο εκτός έδρας δεν έχει σταθερή απόδοση. Θα πάμε με την έκπληξη, με δεδομένο ότι δε γνωρίζουμε πόσο έχουν επηρεαστεί οι ομάδες απ’ τη διακοπή και μπορεί να δούμε εκπλήξεις.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.08 @Stoiximan)

Μόλντε – Βίκινγκ (03/07, 19:00): Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στην 3η Μόλντε, που είναι εξαιρετική εντός έδρας (5-1-0) και την 5η Βίκινγκ, οι οποίες χωρίζονται από μόλις έναν πόντο. Δίνεται ισχυρό φαβορί η Μόλντε, σε τιμές κοντά στο 1.65, οι οποίες δεν είναι αποδεκτές και σίγουρα δε μας απασχολούν. «Σφιχτή» ομάδα η Βίκινγκ, προσπαθεί να παίξει αμυντικά εκτός έδρας, λογικά θα υπάρξει έλλειψη ρυθμού, θα πάμε με το Under 2,5.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.10 @Goalbet)

Σάρπσμποργκ – Μπραν (03/07, 19:00): Ακόμη ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, που βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία. Στην 6η θέση η Μπραν με 23 πόντους, τέσσερις περισσότερους απ’ την 8η Σάρπσμποργκ. Αήττητοι οι γηπεδούχοι στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς (2-3-0), δέχτηκαν μόλις έναν γκολ, την ίδια στιγμή που η Μπραν είναι κάκιστη στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια (1-0-4), όπου σκόραρε μόλις 1 γκολ. Λογική επιλογή ο άσσος.

Προγνωστικό: Άσσος (2.05 @Betshop)

Στάμπαεκ – Σόγκνταλ (03/07, 19:00): Με το εμφατικό εκτός έδρας 0-5 επί της ουραγού Σταρτ έκλεισε τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή η Στάμπαεκ, που θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Υποδέχεται τη Σόγκνταλ, που «τρέχει» αήττητο σερί έξι αγωνιστικών με πέντε ισοπαλίες και μόλις μια νίκη. Προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες, εκτός έδρας συχνά μένει «άσφαιρη». Θα πάμε με το NG, το οποίο επιβεβαιώνεται συχνά και για τη Στάμπαεκ.

Προγνωστικό: NG (1.90 @Magicbet)