Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας

Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας: Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική στην Α’ Νορβηγίας. Πάμε να τις δούμε μία – μία ξεχωριστά.

Μπόντο Γκλιμτ – Μόλντε (16:30): Την παραμικρή αντίσταση δε συνάντησε στο Κύπελλο η Μπόντο Γκλιμτ, επικρατώντας 6-0 της Φλόγια. Στο πρωτάθλημα, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκκε 1-0 από την Μπραν εκτός έδρας, ωστόσο στο γήπεδό της είναι αποτελεσματική, έχοντας επικρατήσει και στα δύο ματς που έχει δώσει εώς τώρα εκεί (Σόνγκνταλ 2-0, Στάμπαεκ 3-1). Με 6-0 κέρδισε στο Κύπελλο και η Μόλτνε, την Κρίστιανσουντ αυτή, εκτός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική της Τιπελίγκα έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Σταρτ, παραμένοντας αήττητη μετά από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Η Μόλντε είναι το θεωρητικό φαβορί, η Μπόντο μπορεί να την κοντράρει, περιμένουμε αρκετά ανοιχτό ματς και θα πάμε με το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over 2.5.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (2.02 @ Stoiximan)

Αάλεσουντ – Βίκινγκ (19:00): Δυσκολεύτηκε πολύ η Αάλεσουντ στο Κύπελλο μεσοβδόμδα, αποκλείοντας, τελικά, τη Σπιέλκαβικ με 1-0. Στο πρωτάθλημα, μετά την εντός έδρας νίκη της πρεμιέρα κόντρα στη Στάμπαεκ, γνώρισε τρεις σερί ήττες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη. Από την άλλη πλευρά, εύκολη νίκη με 5-1 επί της Βαρντενέσετ πανηγύρισε μεσοβδόμαδα η Βίκιγνκ, στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Στα 3/4 φετινά της παιχνίδια στο πρωτάθλημα δεν έχε δεχθεί γκολ, ενώ έχει πανηγυρίσει δύο νίκες (2-1-1), αμφότερες εκτός έδρας, κόντρα σε Βαλερένγκα (2-0) και Σταρτ (1-0). Το ίδιο μπορεί να κάνει και σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (2.20 @ Betshop)

Σάρπσμποργκ – Στάμπαεκ (19:00): Με την Ας έπαιξε μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο η Σάρπσμποργκ και επιβλήθηκε 5-0. Στο πρωτάθλημα, βέβαια, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για αυτή. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές όχι απλά δεν έχει νίκη (0-2-2), αλλά δεν έχει καταφέρει καν να σκοράρει! Η Στάμπαεκ, από την πλευρά της, έκανε το καθήκον της στο Κύπελλο (4-1 την Κόρσβολ) και στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Εκεί προέρχεται από την παρθενική της νίκη για φέτος, με 2-1 απέναντι στη Βαλερένγκα. Ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που αναμένεται να παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία. Η Σάρπσμοργκ πρέπει, επιτέλους, να πετύχει ένα γκολ στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.70 @ Goalbet)

Βαλερένγκα – Τρόμσο (19:00): Η Βαλερένγκα κέρδισε με 4-1 τη Λότεν στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα, αλλά το αποτέλεσμα αυτό δεν μπορεί να κρύψει την τραγική πορεία της στο πρωτάθλημα. Παραμένει χωρίς βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές και έχει πετύχει μόλις ένα γκολ. Η Τρομσο προέρχεται από τη νίκη με 7-0 επί της Λιν στο Κύπελλο και την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 2-0 της Στροσμγκόντσετ για το πρωτάθλημα, στο οποίο παραμένει αήττητη μετά από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές (1-3-0), έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ. Η φόρμα των δύο ομάδων μας δείχνει στο “διπλό”, αλλά θα επιλέξουμε το No Bet.

Προγνωστικό: No Bet

Οντ – Σταρτ (21:00): Η Οντ απέκλεισε εύκολα την Τόλνες στο Κύπελλο (5-0). Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Βίκινγκ και μετά από τέσσερις αγωνιστικές παραμένει αήττητη (2-2-0), χωρίς να έχει δεχθεί, παράλληλα, γκολ. Εύκολο έργο και για τη Σταρτ στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην Ντον (8-0). Στο πρωτάθλημα, την ππροηγούμενη αγωνιστική πήρε βαθμό από τη Μόλντε (1-1), παραμένει χωρίς νίκη, με τρεις, όμως, ισοπαλίες. Επιλογή από το παιχνίδι ο “Άσσος”, με την Οντ να έχει τη δυνατότητα να “καθαρίσει” αυτό το παιχνίδι στην έδρα της. Ο “Άσσος”, βέβαια, πληρώνει “ψίχουλα”.

Προγνωστικό: No Bet