Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας

Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας: Πέντε αναμετρήσεις για την 7η αγωνιστική της Α’ Νορβηγίας περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Σάρπσμποργκ – Μόλντε (16:30): Σπουδαία νίκη με 4-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σταρτ πέτυχε μεσοβδόμαδα η Σάρπσμποργκ. Ήταν, μάλιστα, το παρθενικό της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα (1-3-2). Από την άλλη, εύκολη νίκη επί της Βαλερένγκα με 4-0 πανηγύρισε η Μόλντε. Είναι αήττητη φέτος και σκοράρει σταθερά σε όλα τα παιχνίδια της. Θα πάμε με το Over 2.5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Stoiximan)

Αάλεσουντ – Τρόμσο (19:00): Έδειξε χαρακτήρα στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λίλεστρομ η Αάλεσουν, παίρνοντας την ισοπαλία. Ήταν ο πρώτος της βαθμός μετά από τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα, στο οποίο παραμένει με μία μόνο νίκη μετά από έξι αγωνιστικές (1-1-4). Η Τρόμσο, από την πλευρά της, μπορεί να προηγήθηκε στο εντός έδρς παιχνίδι με τη Ρόζενμπροργκ, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 1-2. Έχει και αυτή μόλις ένα τρίποντο φέτος (1-3-2), δύσκολα θα φτάσει στο δεύτερο σήμερα. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.21 @ Goalbet)

Οντ – Λίλεστρομ (19:00): Συνεχίζει ακάθεκτη η Οντ, η οποία δεν έχει δεχθεί γκολ μετά από τις επτά πρώτες αγωνιστικές και με απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, φιγουράρει στο -1 από την 1η θέση. Η Λίλεστρομ διαθέτει από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει πάνω από ένα τέρμα στο ματς με την Αάλεσουντ, μένοντας στο 1-1. Καλείται σήμερα να τα βγάλει πέρα απέναντι στην άμυνα της Οντ. Δε νομίζουμε ότι θα τα καταφέρει.

Προγνωστικό: 1 και No Goal (2.35 @ Betshop)

Ρόζενμποργκ – Βίκινγκ (19:00): Η είδηση είναι ότι η Ρόζενμποργκ δέχθηκε γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τρόμσο. Και πάλι, όπως, πήρε τη νίκη, την πέμπτη διαδοχική σε επίπεδο πρωταθλήματος και σήμερα θέλει να… τελειώνει όσο το δυνατόν ταχύτερα με τη Βίκινγκ. Η τελευταία, από την πλευρά της, εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, καθώς στις τρεις φετινές της εξόδους για το πρωτάθλημα έχει ισάριθμες νίκες. Στο Τροντχάιμ, βέβαια, τα δεδομένα αλλάζουν.

Προγνωστικό: 1/1 Η/Τ (2.05 @ Magicbet)

Βαλερένγκα – Σταρτ (21:00): Η εντός έδρας νίκη με 4-0 επί της Τρόμσο, δεν είχε συνέχεια για τη Βαλερένγκα, η οποία μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τη Μόλντε, εκτός έδρας. Έχει μόλις τρεις βαθμούς, όσους και η Σταρτ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 1-4 στο γήπεδό της από τη Σάρπσμποργκ. Άμυνες που δεν εμπναίουν εμπιστοσύνη, το Over 3.5 γκολ έχει λογική.

Προγνωστικό: Over 3.5 (2.80 @ Stoiximan)