Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας

Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας: Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Α’ Νορβηγίας το Σάββατο (09/04). Η Λίλεστρομ υποδέχεται τη Σάρπσμποργκ, ενώ η Βαλερένγκα φιλοξενείται από τη Στάμπαεκ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά του Bethome.gr για τα παιχνίδια αυτά.

Λίλεστρομ – Σάρπσμποργκ (16:30): Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με 4-2 κόντρα στη Μόλντε. Παραμένουν χωρίς νίκη μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, καθώς είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες, αμφότερες με 1-1, απέναντι σε Μπόντο Γκλιμτ και Σταρτ, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Η Σάρπσμποργκ προέρχεται από την εντός έδρας “λευκή” ισοπαλία με τη Σόγκνταλ, η οποία ήταν η δεύτερη διαδοχική της μετά από εκείνη με τν Βίκινγκ (εκτός), ενώ δεν έχει πετύχει ακόμη γκολ καθώς στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί 0-1 από τη Χάουγκεσουντ. Κόντρα στη Λίλεστρομ η Σάρπσμποργκ μπορεί να πετύχει το παρθενικό της γκολ για φέτος.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.75 @ Stoiximan)

Στάμπαεκ – Βαλερένγκα (19:00): Εξακολουθεί να μην έχει πόντο η Στάμπαεκ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την τρίτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Μπόντο Γκλιμτ, εκτός έδρας με 3-1. Η Βαλερένγκα, δεν έχει βαθμό, επίσης, μετά από τρεις αγωνιστικές, αλλά τα πράγματα είναι χειρότερα για αυτήν, από τη στιγμή που δεν έχει κατορθώσει ακόμη να σκοράρει καν. Σε κακή κατάσταση οι δύο ομάδες, το Under 2.5 αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Betshop)