Προγνωστικά Α’ Λευκορωσίας: Σέντρα σήμερα στην 11η αγωνιστική της Α’ Λευκορωσίας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Ναφτάν – Βίτεμπσκ (09/06, 17:30): Επέστρεψε στις ήττες η Ναφτάν την περασμένη εβδομάδα (2-0 εκτός έδρας από Κρουμκάτσι), σήμερα θέλει να πάρει εκ νέου θετικό αποτέλεσμα. Ανεβασμένη η Βίτεμπσκ μετά το 2-0 επί της Σλουτσκ, θέλει τουλάχιστον να μη χάσει, είναι καλή εκτός έδρας, ειδικά επιθετικά.

Προγνωστικό: G/G (1.93 @Stoiximan)

Γκοροντέγια – Νεμάν Γκρόντνο (09/06, 18:00): Με πολύ καλύτερη ψυχολογία θα παίξει η Γκοροντέγια μετά το σπουδαίο διπλό που πήρε στην έδρα της Μπελσίνα (0-2). Υποδέχεται τη Νεμάν Γκρόντνο, που έρχεται από δύο σερί ήττες και έχασε τα 3/4 τελευταία ματς χωρίς να σκοράρει. Λογική επιλογή η νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: Άσσος (1.92 @Goalbet)

Γκρανίτ – Κρουμκάτσι (09/06, 18:30): Δεν κατάφερε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο η Γκρανίτ την περασμένη εβδομάδα, ηττήθηκε εκτός έδρας 4-0 απ’ την Μπάτε και επέστρεψε στις ήττες. Στον αντίποδα, η Κρουμκάτσι επέστρεψε στις επιτυχίες με το εντός έδρας 2-0 επί της Ναφτάν, προέρχεται από τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ωστόσο εκτός έδρας είναι κακή αμυντικά.

Προγνωστικό: Άσσος (2.25 @Betshop)

Σλουτσκ – Ντιναμό Μπρεστ (09/06, 19:00): Ακόμη μια ήττα για τη Σλουτσκ, που δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική κόντρα στη Βίτεμπσκ την περασμένη εβδομάδα (2-0). Ήταν η τέταρτη ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, οι οποίοι υποδέχονται την Ντιναμό Μπρεστ, που είναι πολύ κακή αμυντικά εκτός έδρας. Περιμένουμε «ανοιχτό» παιχνίδι.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.00 @Magicbet)