Προγνωστικά Α’ Λετονίας: Με δυο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Λετονίας. Για την τέταρτη και για την έκτη θέση αντίστοιχα οι δυο αναμετρήσεις.

Μέτα – Ρίγας Σκόλα (28/05, 14:00): Πίσω της φαίνεται πως έχει αφήσει για τα καλά τις κακές εμφανίσεις η Μέτα, η οποία μετράει πλέον δυο διαχικές νίκες. Θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μια σήμερα για να μειώσει στον ένα βαθμό τη διαφορά της από την τριτη θέση. Τρεις νίκες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της. Από την πρώτη της νίκη μετά από δυο σερί ήττες προέρχεται η Ρίγας Σκόλα και σε περίπτωση που πανηγυρίσει και σήμερα θα περάσει στην τέταρτη θέση. Ωστόσο μετράει μόλις ένα βαθμό σε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, χωρίς να έχει βρει ακόμη το δρόμο προς τα δίχτυα.

Προγνωστικό: N/G (1.85 @ Stoiximan)

Γιελγκάβα – Καραμπά (28/05, 15:00): Για την αποφυγή της έβδομης θέσης και την απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη αναμετρούνται οι δυο ομάδες. Μόλις μια νίκη και πέντε ήττες μετράει στα έξι τελευταία παιχνίδια της η Γιελγκάβα, η οποία έχει δυο νίκες και μια ήττα μπροστά στο κοινό της, για το φετινό πρωτάθλημα. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Καραμπά, η οποία προέρχεται από δυο διαδοχικές εντός έδρας ισοπαλίες. Μια νίκη, μια ισοπαλία και δυο ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια και των δυο ομάδων έχουν βγει με N/G.

Προγνωστικό: N/G (1.70 @ Goalbet)