Προγνωστικά Α’ Λετονίας: Ολοκληρώνεται και η 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Λετονίας, με τρία παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα. Η αυλαία είχε ανοίξει την Παρασκευή με το παιχνίδι Λιεπάγια – Ντόγκαβπιλς.

Σπάρτακς – Καραμπά (10/07, 17:00): Την πέμπτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει η Σπάρτακς, κόντρα στην Καραμπά, με σκοπό να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Νικηφόρα τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται η Καραμπά, με απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Μετράει μόλις ένα βαθμό στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.95 @ Stoiximan)

Γιελγκάβα – Μέτα (10/07, 17:00): Την ευκαιρία να παραμείνει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έχει η Γιελγκάβα, η οποία θέλει να επικρατήσει σήμερα της Μέτα. Έχει κερδίσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, μετρώντας παράλληλα και μια ήττα. Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, προερχόμενοι από τρεις διαδοχικές ήττες.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.50 @ Goalbet)

Βέντσπιλς – Ρίγας Σκόλα (10/07, 19:00): Να επιστρέψει στις νίκες μετά και την ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος θέλει η Βέντσπιλς, με σκοπό να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Αήττητη εντός έδρας, έχοντας επικρατήσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, διατηρώντας παράλληλα και το μηδέν στην άμυνα στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Από την άλλη πλευρά, η Ρίγας Σκόλα αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, προερχόμενη από την πρώτη της ήττα μετά από τρεις σερί ισοπαλίες. Δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: 1 & N/G (1.80 @ Betshop)