Προγνωστικά Α’ Λετονίας: Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Virsliga, στα πλαίσια και της 10ης στροφής της.

Καραμπά – Μέτα (11/06, 14:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές θέλει να πανηγυρίσει στο σημερινό παιχνίδι η Καραμπά, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Αήττητη εντός έδρας, όπου σε τέσσερα παιχνίδια μετράει ισάριθμες ισοπαλίες. Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων προέρχεται η Μέτα, η οποία μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτά τα παιχνίδια. Μια νίκη και δυο ήττες ο απολογισμός της μακριά από την έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.67 @ Stoiximan)

Λιεπάγια – Γιελγκάβα (11/06, 19:00): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Λιεπάγια, η οποία υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, ενώ σε δυο εντός έδρας παιχνίδια μετράει μια νίκη και μια ήττα. Θέλει το ”τρίποντο” για να παραμείνει κοντά στους δυο πρωτοπόρους. Από νίκη προέρχεται η Γιελγκάβα, η οποία ήταν και η πρώτη της μετά από δυο σερί ήττες. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάτι σήμερα, καθώς εκτός έδρας μετράει μια ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια, έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά. Αμφότερες είναι ομάδες που βγάζουν το N/G στα παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: N/G (1.73 @ Goalbet)