Προγνωστικά Α’ Κολομβίας: Με τα παιχνίδια Ενβιγκάδο – Πατριότας και Τσίκο Τζαγκουάρες ολοκληρώνεται η δράση στην 4η αγωνιστική του Κλαουσούρα της Κολομβίας.

Ενβιγκάδο – Πατριότας (19/07/16, 02:00): Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ενβιγκάδο, η οποία απέδρασε με το «διπλό» από την έδρα της Σάντα Φε (1-0). Έτσι επέκτεινε το αήττητο σερί της στις δέκα πρόσφατες αναμετρήσεις σ’ όλες τις διοργανώσεις (5-5-0). Από την άλλη πλευρά η Πατριότας έχει ξεκινήσει αρκετά θετικά το Κλαουσούρα, καθώς μετράει μία νίκη επί της Μιγιονάριος (1-0 εντός έδρας) και μία ισοπαλία με την Μπουκαραμάνγκα (0-0 εκτός έδρας). Ομάδες που προσέχουν πολύ τα αμυντικά τους καθήκοντα και τα λίγα γκολ έχουν προβάδισμα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Stoiximan)

Τσίκο – Τζαγκουάρες (19/07/16, 04:00): Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο Κλαουσούρα γνώρισε η Τσίκο, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας από την Πάστο με 2-0. Δεύτερη σερί παιχνίδι που δεν βρίσκει δίχτυα, παρέμεινε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού της ειδικής βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά η Τζαγκουάρες αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Όνσε Κάλντας (εντός έδρας). Μετράει απολογισμό 1-1-1 στις αναμετρήσεις της στο Κλαουσούρα, αλλά χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της, όποτε αγωνίζεται μακριά από την έδρα της (μόλις τρία «διπλά» στις πρόσφατες 15 εμφανίσεις της). Δυσκοίλια στο γκολ η γηπεδούχος, ωστόσο αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία, οφείλει να πάρει τη νίκη.

Προγνωστικό: 1 (1,70 @ Betshop)