Προγνωστικά Α’ Κολομβίας: Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το βράδυ η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Κολομβίας, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του.

Φορταλέζα – Ριονέγκρο Αγκουιλάς (09/07, 22:00): Όπως έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο Απερτούρα η Φορταλέζα, έτσι τις άνοιξε και στο Κλαουσούρα, γνωρίζοντας ακόμη μια ήττα. Πλεόν μετράει τέσσερις σερί ήττες σε αγώνες πρωταθλήματος, “ψάχνοντας” τρόπο να βάλει ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί. Χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της παραμένει και η Ριονέγκρο Αγκουιλάς, η οποία ωστόσο μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Προέρχεται από την εντός έδρας “λευκή” ισοπαλία με την Ντεπόρτες Τολιμά.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Stoiximan)

Ατλέτικο Μπουκαραμανγκά – Πατριότας (10/07, 00:00): Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει σήμερα το βράδυ η Ατλέτικο Μπουκαραμανγκά, η οποία αρκέστηκε στην ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι του Απερτούρα. Ισόπαλα τα εφτά από τα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας επίσης μια νίκη και δυο ήττες. Από την πλευρά της, η Πατριότας θέλει να κάνει το 2×2, μετά και τη νίκη επί της Μιγιονάριος (1-0). Ηττήθηκε στα δυο τελευταία παιχνίδια μακριά από το σπίτι της.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.52 @ Goalbet)

Λος Μιγιονάριος – Ιντεπ. Σάντα Φε (10/07, 01:00): Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Κλαουσούρα η Λος Μιγιονάριος, φτάνοντας τις τέσσερις σερί σε παιχνίδια πρωταθλήματος. Θέλει να δώσει ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί της κόντρα στην Σάντα Φε, ωστόσο δεν έχει καθόλου εύκολο έργο. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με νίκη στο νέο πρωτάθλημα και απόψε θέλουν να κάνουν το 2×2. Είναι ικανοί να το κάνουν, ωστόσο εμείς επιλέγουμε το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Betshop)

Ένβιγκάδο – Ατλέτικο Ουίλα (10/07, 02:00): Κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Λα Εκιδάδ, η Ενβιγκάδο, με αποτέλεσμα να παραμείνει αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, προερχόμενη από τέσσερις σερί ισοπαλίες. Από ισοπαλία προέρχεται και η Ατλέτικο Ουίλα, που δεν κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας της Ατλέτικο Μπουκαραμανγκά (0-0), στο τελευταίο παιχνίδι του Απερτούρα. Αγνοεί την ήττα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος μακριά από την έδρα της, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και έξι ήττες.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Magicbet)

Ατλέτικο Τζούνιορ – Ιντεπ. Μεντεγίν (10/07, 04:00): Το πρώτο τους παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα δίνουν απόψε οι δυο ομάδες, οι οποίες αναμετρήθηκαν και στον τελικό του Απερτούρα, με την Μεντεγίν να κατακτάει τον τίτλο. Αήττητη στα 19 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις η Ατλέτικο Τζούνιορ, με απολογισμο 13 νίκες και έξι ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, η Μεντεγίν θελει εμφάνιση ανάλογη των τελικών απέναντι στην Ατλέτικο για να μπει με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα. Αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος της, με απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)