Προγνωστικά Α’ Κίνας: Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ της Κίνας σήμερα Σάββατο (16/07).

Γιανμπιάν – Γιανγκσού (16/07/16, 10:30): Εντός έδρας νίκη για την Γιανμπιάν 2-0 επί της Σανγκάη Σενχούα. Στο 2-1-3 το σερί της στις τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα, στο +6 από τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Γιανγκσού ηττήθηκε από την Σαντόνγκ (2-1 εκτός έδρας), επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα έπειτα από δύο σερί νίκες, με αποτέλεσμα να μείνει δέκα πόντους πίσω από την κορυφή. Επιστρέφει στις νίκες η Γιανγκσού.

Προγνωστικό: 2 (1.65 @ Stoiximan)

Χενάν – Τσονγκίνγκ (16/07/16, 14:35): Την βαριά ήττα με 5-0 από την Σανγκάη Σιπγ γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Χενάν, εκτός έδρας. Στο 2-1-3 το ρεκόρ της στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, παρέμεινε στην έκτη θέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Τσονγκίνγκ υπέστη την εκτός έδρας ήττα από την Κουανγκτσόου Εβεργκράντε (4-1), επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα έπειτα από δύο συνεχόμενες νίκες. Βρίσκεται στο +5 από τις επικίνδυνες θέσεις. Πολύ σφικτή στην έδρα της η Χενάν, πολύ παραγωγική εκτός έδρας η Τσονγκίνγκ. Καταλήγουμε στη μέση οδό.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (@ Goalbet)

Κουανγκτσόου ΡΦ – Τιαντζίν Τέντα (16/07/16, 14:35): Με το «διπλό» από την έδρα της Χεμπέι (0-2) απέδρασε την περασμένη αγωνιστική η Κουανγκτσόου ΡΦ. Δεύτερη συνεχόμενη επικράτηση, ανέβηκε στην έβδομη θέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Τιαντζίν έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την Γκουοάν (εκτός έδρας), συμπληρώνοντας έξι αγωνιστικές που αγνοεί το «τρίποντο» (0-2-4). Σε αρκετά ικανοποιητικά επίπεδα ο άσσος, αξίζει της προσοχής μας.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Betshop)

Χεμπέι – Γκουοάν (16/07/16, 14:35): Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Χεμπέι, η οποία γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Κουανγκτσόου ΡΦ (2-0 εντός έδρας). Τρίτη διαδοχικά ήττα (χωρίς να σκοράρει), έπεσε στην τέταρτη θέση της κατάταξης, ισόβαθμη στους 30 πόντους με την Σανγκάη Σιπγ. Από την άλλη πλευρά η Γκουοάν έμεινε στο «στείρο» 0-0 με την Τιαντζίν Τέντα, εντός έδρας, μετρώντας μόλις μία ήττα στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα (3-2-1). Δεν είναι καλά οι γηπεδούχοι, ευκαιρία για την Γκουοάν να επιστρέψει στις επιτυχίες, με το «διπλό» να βρίσκεται σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Προγνωστικό: 2 (2.75 @ Magicbet)

Λιαονίνγκ – Σαντόνγκ Λουνέγκ (16/07/16, 14:35): Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Λιαομίνγκ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Σιγιαζουάνγκ, εντός έδρας. Απομακρύνθηκε έτσι στο +6 από τις επικίνδυνες θέσεις. Από τη δική της πλευρά η Σαντόνγκ διέλυσε με 4-0 εντός έδρας την Σιγιαζουάνγκ, πετυχαίνοντας την δεύτερη σερί επικράτηση της. Βγήκε από τις επικίνδυνες θέσεις, στο +2 πλέον από τον υποβιβασμό. Έχει πάρει… φόρα η ομάδα του Μάγκατ και δεν σταματάει. Διπλό…

Προγνωστικό: 2 (2.70 @ Interwetten)