Προγνωστικά Α’ Κίνας: Με τις υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η δράση της 17ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λιγκ της Κίνας σήμερα Κυριακή (10/07).

Τσανγκτσούν – Χανγκτσόου (10/07/16, 10:30): Επιστροφή στις ήττες για την Τσανγκτσούν, η οποία ηττήθηκε με 3-0 από την Σανγκάη Σενχούα (εκτός έδρας). Στο 2-1-3 το σερί της στις τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα, παρέμεινε εντός ζώνης υποβιβασμού και στον πόντο από την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά η Χανγκτσόου ήταν απλά απολαυστική στην εκτός έδρας επικράτηση επί της Γιανμπιάν (4-2 εκτός έδρας). Δεύτερη συνεχόμενη νίκη, απομακρύνθηκε δύο πόντους μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις. Καλό το σερί της φιλοξενούμενης, ωστόσο θεωρούμε πως δεν θα χαλαστεί με τον βαθμό.

Προγνωστικό: Χ (3.25 @ Stoiximan)

Χεμπέι – Κουανγκτσόου ΡΦ (10/07/16, 14:35): Ακόμη μία ήττα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική  Χεμπέι, αυτή τη φορά από την Σανγκάη Σιπγ (2-0 εντός έδρας). Δεύτερη σερί ήττα, έπεσε στην τρίτη θέση της κατάταξης και στο +3 από την τέταρτη θέση. Από την άλλη πλευρά η Κουανγκτσόου επέστρεψε μετά από τρεις αγωνιστικές (1-2-0) στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 4-2 της Σιγιαζουάνγκ (εντός έδρας). Πολύ πιθανόν να βρουν δίχτυα αμφότερες.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Goalbet)

Σανγκάη Σιπγ – Χενάν (10/07/16, 14:35): Επιτέλους νίκη για την Σιπγ, η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Χεμπέι (0-2). Πρώτη νίκη έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες και πέντε αγωνιστικές που αγνόησε το «τρίποντο» (0-4-1), μείωσε στους τρεις τη διαφορά από την πρώτη «τριάδα». Από την άλλη πλευρά η Χενάν επικράτησε με 1-0 της Γκουοάν (εντός έδρας), επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες. Η ομάδα του Έρικσον είναι καλά και μπορεί να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της.

Προγνωστικό: 1 (1.45 @ Betshop)

Κουανγκτσόου Εβερ – Τσονγκίνγκ (10/07/16, 14:35): Σε τρομερή φόρμα είναι η Κουανγκτσόου, η οποία πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Σαντόνγκ (0-2), αυξάνοντας τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση στους επτά βαθμούς. Επέκτεινε το αήττητο σερί της στις 15 αγωνιστικές (12-3-0). Από την άλλη πλευρά η Τσονγκίνγκ έδωσε συνέχεια και αυτή με τη σειρά της συνέχεια στο αήττητο σερί, παίρνοντας μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Τιαντζίν (2-3). Δεύτερη σερί νίκη και τρίτη στα τελευταία πέντε (3-0-2), στο +5 από τις επικίνδυνες θέσεις. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, θεωρούμε πως η Τσονγκίνγκ μπορεί να βρει ένα γκολ.

Προγνωστικό: 1 & G/G (2.70 @ Magicbet)