Προγνωστικά Α’ Κίνας: Με τις υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ της Κίνας. Τη Σανγκάη Σιπγ υποδέχεται η Γκουανγκζού Εβεργκράντε και αναμένεται να έχει εύκολο έργο.

Τσανγκτσούν Γιατάι – Σιγιαζουάνγκ (29/05,  10:30): Μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Γκουαντζού ΡΦ πέτυχε η Τσανγκτσούν με 1-0, εκτός έδρας. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, έπειτα από εννιά αγωνιστικές (0-3-6). Από την άλλη πλευρά η Σιγιαζουάνγκ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Γκουοάν. Δεύτερη σερί ισοπαλία και τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική αήττητη (0-2-1). Προσεκτικές αναμένονται αμφότερες, με την ισορροπία στο πρώτο μέρος να μοιάζει ιδανική.

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο (1.95 @ Stoiximan)

Γκουανγκζού Εβεργκράντε – Σανγκάη Σιπγ (29/05, 14:35): Άνετο πέρασμα από την έδρα της Λιαονίνγκ για τη Γκουαγκτζού με 3-0. Ένατη σερί επικράτηση, οδηγεί την κούρσα με διαφορά έξι πόντων από τον δεύτερο. Από την άλλη πλευρά η Σανγκάη Σιπγ επικράτησε 1-0 της Χανγκτού, εντός έδρας, επιστρέφοντας άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα. Φιγουράρει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, επτά μακριά από την κορυφή. Πέρασε και στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Τόκιο (2-1 εκτός, 1-0 εντός έδρας). Θα βγει κούραση στη φιλοξενούμενη και η έμπειρη Γκουανγκτζού αναμένεται να το εκμεταλλευτεί.

Προγνωστικό: 1 (1.41 @ Goalbet)

Τσονγκίνγκ Λιφάν – Χεμπέι (29/05, 14:35): Την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σανγκάη Σενχούα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Τσονγκίνγκ Λιφάν. Συμπλήρωσε εννιά αγωνιστικές που αγνοεί τη νίκη (0-6-3), όλα ήρθαν Under 2.5. Από την άλλη πλευρά η Χεμπέι κέρδισε με 1-0 τη Γιανμπιάν, εντός έδρας, έφτασε τις δύο σερί νίκες και τέσσερις στα τελευταία πέντε (4-0-1), όντας στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Πιο δεμένο σύνολο οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να αποδράσουν με το «διπλό».

Προγνωστικό: 2 (2.30 @ Betshop)

Σαντόνγκ Λουνένγκ – Γκουοάν (29/05, 14:35): Στο «στείρο» 0-0 με τη Χενάν Γιανιέ έμεινε την περασμένη αγωνιστική η Σαντόνγκ, εντός έδρας. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία και τρίτη διαδοχική αγωνιστική που αγνοεί το «τρίποντο» (0-2-3). Από τη δική της πλευρά η Γκουοάν αναδείχθηκε και αυτή με τη σειρά της ισόπαλη 1-1 με τη Σιγιαζουάνγκ, εκτός έδρας. Τρέχει ρεκόρ 1-3-2 στις τελευταίες της αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και δείχνει να μην είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά τη φυγή του Τζακερόνι. Δεν μπλέκουμε με σημείο από τη στιγμή που κάποια στιγμή οι φιλοξενούμενοι θα επιστρέψουν στις νίκες. Πάμε με το αμφίσκορο, το οποίο συνηθίζουν να φέρνουν αμφότερες.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Magicbet)