Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Serie A. ”Φιέστα” για την πρωταθλήτρια Γιουβέντους, ξεχωρίζει το ”ντέρμπι” Μίλαν – Ρόμα.

Γιουβέντους – Σαμπντόρια (14/05, 18:00): Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των 26 αγώνων πρωταθλήματος για την Γιουβέντους, στο οποίο μετρούσε μόλις μια ισοπαλία, καθώς ηττήθηκε στην έδρα της υποβιβασμένης Βερόνα. Θέλει να κάνει φοέστα με νίκη στο σημερινό παιχνίδι και πολύ δύσκολα θα ”χαριστεί” στην Σαμπντόρια. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δυο σερί ήττες, χωρίς να έχουν σκοράρει, και έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή τους, δεν αναμένεται να χαλάσουν το πάρτι της Γιούβε.

Προγνωστικό: 1 & N/G (2.17 @ Stoiximan)

Νάπολι – Φροζινόνε (14/05, 21:45): Την ευκαιρία να κλείσει με νίκη τη χρονιά έχει στο σημερινό παιχνίδι η Νάπολι. Οι ”παρτενοπέι” παραμένουν αήττητοι στα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος, με απολογισμό δεκαπέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Με νίκη στο παιχνίδι αυτό, ”κλειδώνουν” και τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόλις πέντε βαθμούς στα εννέα τελευταία παιχνίδια τους. Έχοντας αποχαιρετήσει την κατηγορία, θα παίξουν μόνο για την τιμή τους.

Προγνωστικό: N/G και Over 2.5 (2.20 @ Goalbet)

Σασσουόλο – Ίντερ (14/05, 21:45): Από τρεις διαδοχικές νίκες προέρχεται η Σασσουόλο, πιστοποιώντας πως βρίσκεται σε καλή αγωνισστική κατάσταση αυτό τον καιρό. Θέλει να ”κλείσει” θετικά τη σεζόν, παρότι αδιάφορη, καθώς και σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Φιορεντίνα, γνωρίζει πως δεν υπερτερεί για να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από νίκη προέρχεται και η επίσης αδιάφορη Ίντερ, η οποία έχει ”κλειδώσει” την τέταρτη θέση. Μετράει μόλις μια νίκη στα εννέα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, έχοντας ηττηθεί στα δυο τελευταία.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Betshop)

Μίλαν – Ρόμα (14/05, 21:45): Είναι το παιχνίδι που ”κλέβει” την παράσταση της τελευταίας αγωνιστικής, ωστόσο μόνο για την Ρόμα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οριστικά εκτός Ευρώπης παραμένει για ακόμη μια χρονιά η Μίλαν, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων χρόνων, τερματίζοντας και φέτος εκτός πεντάδας. Από την πλευρά της, η αήττητη εδώ και 16 αγωνιστικές, Ρόμα, θέλει τη νίκη στο παιχνίδι αυτό, ευελπιστώντας σε πιθανό στραβοπάτημα της Νάπολι, με την οποία μάχεται για την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Έξι νίκες και μια ισοπαλία τα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.35 @ Magicbet)