Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με οκτώ αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 37η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας. Το ενδιαφέρον στρέφεται στα παιχνίδια της Κάρπι και της Παλέρμο, με τις δυο ομάδες να μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία.

Ρόμα – Κιέβο (08/05 13:30): Συνέχεια στο αήττητο σερί των δεκαπέντε αγώνων στο πρωτάθλημα θέλει να δώσει στο σημερινό παιχνίδι της η Ρόμα, η οποία μετράει δώδεκα νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Ελπίζει σε νίκη της και παράλληλα ήττα της Νάπολι με σκοπό να μειώσει τη διαφορά της από την δεύτερη θέση στον ένα βαθμό. Το κακό της πρόσωπο παρουσιάζει μακριά από την έδρα της η Κιέβο, έχοντας ηττηθεί στα πέντε από τα οκτώ τελευταία της. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κόψει βαθμούς από την Ρόμα, αν και έχει την δυνατότητα να σκοράρει.

Προγνωστικό: 1 & G/G (2.65 @ Stoiximan)

Σαμπντόρια – Τζένοα (08/05 16:00): Το ντέρμπι της Γένοβας δεσπόζει αυτή την αγωνιστική και είναι αυτό με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μόλις ένα βαθμό χρειάζεται στις εναπομείναντες αγωνιστικές η Σαμπντόρια για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Πραγματοποιεί πολύ μέτριες εμφανίσεις στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, η Τζένοα έχει ξεμπερδέψει από τις όποιες τυχόν περιπέτειες και πλέον θα παίξει χωρίς άγχος στα παιχνίδια της. Έχει ηττηθεί στα έξι από τα εφτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, έχοντας επίσης και μια νίκη. Δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, που ”βολεύονται” και με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.22 @ Goalbet)

Κάρπι – Λάτσιο (08/05 16:00): Την έκπληξη θέλει να κάνει στο παιχνίδι αυτό, η Κάρπι και να πανηγυρίσει τη νίκη που θα της χαρίσει βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής. Ωστόσο, το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο στο παιχνίδι κόντρα στη Λάτσιο. Η ομάδα της πρωτεύουσας προέρχεται από μια πολύ κακή χρονιά, την οποία και θέλει να αποχαιρετήσει με νίκες. Το ”τρίποντο” κόντρα στην Ίντερ (2-0) την προηγούμενη αγωνιστική της ανεβασε το ηθικό και ετοιμάζεται για ακόμη ένα κόντρα στην Κάρπι, αν και έχει ηττηθεί στις δυο τελευταίες εξόδους της.

Προγνωστικό: 2 (2.90 @ Betshop)

Φιορεντίνα – Παλέρμο (08/05 16:00): Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Φιορεντίνα, έχοντας πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Μια ισοπαλία και δυο ήττες ο απολογισμός μετά και την τελευταία της νίκη, ενώ χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να ”κλειδώσει” το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Την τρίτη διαδοχική της νίκη θέλει να πανηγυρίσει η Παλέρμο, που θα την βγάλει εκτός επικίνδυνης ζώης. Αυτές οι δυο νίκες της ήταν και οι πρώτες μετά από δεκατρείς αγωνιστικές. Αναμένουμε 2-3 τέρματα στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @ Magicbet)

Φροσινόνε – Σασσουόλο (08/05 16:00): Να εξαντλήσει τις λιγοστές ελπίδες της για παραμονή θέλει η Φροζινόνε, η οποία θα παιξει μόνο για νίκη σήμερα, ελπίζοντας παράλληλα σε ήττα των Κάρπι και Παλέρμο, με σκοπό να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά στον ένα βαθμό. Μετράει μόλις πέντε βαθμούς στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια. Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Σασσουόλο, η οποία ωστόσο παραμένει αδιάφορη στα δυο τελευταία της παιχνίδια. Έχει επικρατήσει στα τρία από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2 (1.85 @ Mybet)

Αταλάντα – Ουντινέζε (08/05 16:00): Αδιάφορη για τα δυο τελευταία παιχνίδια της η Αταλάντα, η οποία έχει εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή της στην κατηγορία. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. ”Μονόδρομος” η νίκη για την Ουντινέζε καθώς απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει να αποφύγει τυχόν περιπέτειες. Προέρχεται από δυο σερί ήττες κόντρα σε Ίντερ (3-1) και Τορίνο (1-5). Σκοράρουν αμφότερες στα τελευταία τους παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Interwetten)

Βερόνα – Γιουβέντους (08/05 21:45): Τέλος έλαβαν οι όποιες ελπιδες είχε για παραμονή στην κατηγορία η Βερόνα, η οποία ”αποχαιρετάει” στο τέλος της χρονιάς. Μετράει μόλις εφτά βαθμούς στα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Από την άλλη πλευρά, η πρωταθλήτρια Γιουβέντους παραμένει αήττητη εδώ και 26 αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό 25 νίκες και μια ισοπαλία. Κερδίζει και σήμερα και μάλιστα χωρίς να παραβιαστεί η εστία της.

Προγνωστικό: 2 & N/G (2.80 @ Stoiximan)

Τορίνο – Νάπολι (08/05 21:45): Με ανεβασμένη ψυχολογία η Τορίνο, που ”πέρασε” με σχετική άνεση από την έδρα της Ουντινέζε (1-5), παρότι προερχόταν από δυο σερί ήττες. Δεν έχει κάποιο στόχο πλέον, ούσα αδιάφορη, θα παίξει μόνο για να κλείσει θετικά τη χρονιά. Από την άλλη πλευρά, η Νάπολι θέλει να ”κλειδώσει” τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, καθώς απειλείται από τη Ρόμα. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, έχοντας ηττηθεί και στα τρία. Αναμένουμε γκολ από αμφότερες.

Προγνωστικό: G/G (1.62 @ Goalbet)