Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 37ης και προτελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας. Αύριο όλη η υπόλοιπη αγωνιστική δράση.

Ίντερ – Έμπολι (07/05, 19:00): Στις νίκες θέλει να επιστρέψει στο σημερινό παιχνίδι η Ίντερ, με σκοπό να ”κλειδώσει” και μαθηματικά την τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Παραμένει αήττητη στα δυο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, προερχόμενη από την ήττα με 2-0 από τη Λάτσιο, εκτός έδρας. Μόλις δυο νίκες μετράει στα 17 τελευταία παιχνίδια της η Έμπολι, γεγονός που αποδεικνύει την αγωνιστική της πτώση. Προέρχεται από την ”λευκή” ισοπαλία με την Μπολόνια, ενώ μετράει μόλις δυο βαθμούς στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Αμφότερες ”βγάζουν” το Under και το N/G, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: N/G και Under 2.5 (3.05 @ Stoiximan)

Μπολόνια – Μίλαν (07/05, 21:45): Αήττητη και χωρίς να δεχθεί κάποιο τέρμα είναι στα δυο τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα η Μπόλονια, με μια νίκη και μια ισοπαλία. Δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες ο απολογισμός της στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της και χρειάζεται ακόμη ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονή της. Από την πλευρά της, η Μίλαν έχει τη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη, αγνοώντας τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Μόλις ένα ”διπλό” στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Χ (3.42 @ Goalbet)