Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με τις δυο αναμετρήσεις σε Γένοβα και Νάπολι ολοκληρώνεται σήμερα η 36η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας στην Ιταλία.

Τζένοα – Ρόμα (02/05, 20:00): Αήττητη παραμένει στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της η Τζένοα, έχοντας κερδίσει τα πέντε τελευταία, και κόντρα στην Ρόμα θέλει ακόμη μια επιτυχία. Βαθμολογικά αδιάφορη στα τελευταία παιχνίδια της, καθώς έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και δεν διεκδικεί κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την πλευρά της, η Ρόμα είναι αήττητη στα δεκατέσσερα τελευταία παιχνίδια της, διεκδικώντας επάξια τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας από τη Νάπολι.

Προγνωστικό: 2 (1.67 @ Stoiximan)

Νάπολι – Αταλάντα (02/05, 22:00): Να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα από τη Ρόμα την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει η Νάπολι, με σκοπό να διατηρήσει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αήττητη στα δεκαεφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα και κόντρα στην Αταλάντα είναι το φαβορί για τη νίκη. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να μετρούν μια νίκη και δυο ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια τους, ωστόσο μακριά απο την έδρα τους δεν έχουν πανηγυρίσει κάποια νίκη στις εννέα τελευταίες προσπάθειες τους.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @ Goalbet)