Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 36η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας. Η πρωταθλήτρια Γιουβέντους υποδέχεται την Κάρπι, μονόδρομος η νίκη παραμονής για την Παλέρμο. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Λάτσιο με την Ίντερ.

Γιουβέντους – Κάρπι (01/05, 13:30): Μπορεί να έχει ήδη εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, ωστόσο η Γιουβέντους δεν είναι διατεθειμένη να χαριστεί σε κανένα αντίπαλο και θα παίξει μόνο για τη νίκη σήμερα. Αήττητη στα 25 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, προερχόμενη από εννέα σερί νίκες. Από την άλλη πλευρά η Κάρπι θέλει να διατηρηθεί εκτός επικίνδυνης ζώνης και θα κυνηγήσει την έκπληξη. Αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Δεν έχει πολλές πιθανήτες ωστόσο.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Stoiximan)

Έμπολι – Μπολόνια (01/05, 16:00): Έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, η Έμπολι θέλει να αποχαιρετήσει τη χρονιά με θετικά αποτελέσματα και θα παίξει για το καλύτερο δυνατό στα παιχνίδια που έχουν απομείνει. Αήττητη στα τρια τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, μετρώντας κατά σειρά δυο ισοπαλίες και δυο νίκες. Μετά από εννέα αγωνιστικές, η Μπολόνια επέστρεψε στις νίκες και χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στα τρία παιχνίδια που απέμειναν για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της. Δεν σκοράρουν πολύ οι δυο ομάδες, οπότε και περίμενουμε χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Goalbet)

Μίλαν – Φροζινόνε (01/05, 16:00): Να εξαντλήσει τα περιθώρια που έχει για έξοδο στην Ευρώπη θέλει στο σημερινό παιχνίδι η Μίλαν, η οποία χρειάζεται ένα θαύμα για να καταφέρει να πάρει την πέμπτη θέση. Αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, προερχόμενη από την ήττα στην έδρα της Βερόνα (2-1). Νίκη παραμονής βλέπει η Φροζινόνε, η οποία γνωρίζει ωστόσο πως έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο στο παιχνίδι αυτό. Δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και δεκατρείς ήττες στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.45 @ Betshop)

Σασσουόλο – Βερόνα (01/05, 16:00): Αδιάφορες για το σημερινό παιχνίδι και οι δυο ομάδες. Οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει μια πάρα πολύ καλή χρονιά φέτος, ωστόσο δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παίζοντας πλέον χωρίς κίνητρο, θέλει απλά να τερματίσει με όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί. Από την άλλη, η Βερόνα έχει ήδη υποβιβαστεί από την κατηγορία, παρά τη νίκη επί της Μίλαν (2-1), την προηγούμενη αγωνιστική. Μετράει μόλις μια νίκη μακριά από την έδρα της. Αναμένουμε χαμηλό σκορ στο παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.25 @ Magicbet)

Παλέρμο – Σαμπντόρια (01/05, 16:00): Νίκη και μόνο νίκη θέλει να πανηγυρίσει στο σημερινό παιχνίδι η Παλέρμο, με σκοπό να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης, ευελπιστώντας παράλληλα σε ήττα της Κάρπι. Προέρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από δεκατρία παιχνίδια. Μόλις ένα βαθμό χρειάζεται από την πλευρά της η φιλοξενούμενη σήμερα Σαμπντόρια, με σκοπό να εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή της στην κατηγορία. Πιστεύουμε στους γηπεδούχους, οι οποίοι θα παίρνουν τη νίκη.

Προγνωστικό: 1 (1.90 @ Interwetten)

Λάτσιο – Ίντερ (01/05, 21:45): Το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στη Ρώμη, με την αδιάφορη Λάτσιο να φιλοξενεί την Ίντερ. Από δυο σερί εκτός έδρας ήττες προέρχονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πραγματοποίησαν μια πολύ κακή χρονιά. Τέσσερις νίκες και τρεις ήττες ο απολογισμός της στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Από την πλευρά της, η Ίντερ έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο και θέλει να κάνει το 3×3 μήπως και προλάβει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά μακριά από την έδρα της. Σκοράρουν αμφότερες στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Mybet)