Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Δυο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30 και 18:30.

Λεβερκούζεν – Χέρτα (22/01, 16:30): Απογοήτευσε πλήρως στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος η Λεβερκούζεν, καθώς βρίσκεται στη 10η θέση με 21 βαθμούς όντας στο -8 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η Χέρτα από την άλλη είναι στην 5η θέση, έχει την ίδια σληροτράχηλη εικόνα που είχε και την περασμένη σεζόν και αναμένεται να παλέψει για να κρατήσει τη θεση της. Αναμένουμε αντίδραση από τις “ασπιρίνες” που έχουν πολύ καλό ρόστερ για να βρίσκονται τόσο χαμηλά.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Magicbet)

Μάιντς – Κολωνία (22/01, 18:30): Πολύ κακή μέχρι στιγμής η Μάιντς, μετρούσε μια νίκη και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία πριν από τη διακοπή και δεν αναμένεται μεγάλη βελτίωση. Η Κολωνία από την άλλη είναι αρκετά δυσκολοκατάβλητη ομάδα, έχιε όμως επιθετικό πρόβλημα και δεν μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω από τα παιχνίδια της. Θα πάμε με το Under, μιας και οι ομάδες θα είναι και “κρύες” μετά από την αποχή.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Magicbet)