Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30 και 18:30.

Άιντραχτ Φρ. – Φράιμπουργκ (05/03, 16:30): Από τρεις σερί ήττες για το πρωτάθλημα προέρχεται η Άιντραχτ, η οποία έχει υποχωρήσει στην 6η θέση όντας οριακά στη ζώνη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Η Φράιμπουργκ από την άλλη είναι στην 9η θέση και στο -5 από τη σημερινή της αντίπαλο και στη σημερινή αναμέτρηση καλείται να πάρει μια μεγάλη νίκη που θα της δώσει ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι δυο ομάδες θα παραταχθούν με πρωταρχικό στόχο την αποφυγή της ήττας, και οι άμυνες αναμένεται να παίξουν καταυτικό ρόλο. Επιλογή μας θα αποτελέσουν τα λίγα τέρματα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Magicbet)

Αμβούργο – Χέρτα (05/03, 18:30): Βελτιωμένο παρουσιάζεται το Αμβούργο το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η ήττα με 8-0 από την Μπάγερν έριξε πολύ την ανεβασμένη ψυχολογία των παικτών. Η Χέρτα από την πλευρά της επέστρεψε στις επιτυχίες μετά το 2-0 επί της Άιντραχτ, διατηρήθηκε στην 5η θέση με 37 βαθμούς και καλείται να συνεχίσει νικηφόρα ώστε να παραμείνει στο κυνήγι ενός εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης αγωνιστιής περιόδου.  Δύσκολο για προβλέψεις το συγκεκριμένο παιχνίδι, καλύτερα να επιλέξουμε κάτι μετά τη σέντρα.

Προγνωστικό: No Bet