Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30 και 19:30.

Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε (04/02, 16:30): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους Βαυαρούς να είναι κλάσεις ανώτεροι και να συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα. Η Σάλκε από την άλλη είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο όντας πλήρως ασταθής και σήμερα δεν αναμένεται να μπορέσει καν να αντισταθεί. Θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με τα πολλά γκολ.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.65 @ Magicbet)

Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ (04/02, 16:30): Σε καλύτερη κατάσταση είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή η Γκλάντμπαχ, προέρχεται από επική ανατροπή και νίκη με 2-3 στην έδρα της Λεβερκούζεν (έχανε με 2-0 στο ημίχρονο) και κόντρα στη Φράιμπουργκ θέλει να συνεχίσει νικηφόρα ώστε να ανακάμψει στη βαθμολογία. Η Φράιμπουργκ από την πλευρά της είναι στην 8η θέση, έχει εξασφαλίσει ήδη την παραμονή της που ήταν και ο βασικός της στόχς και δείχνει να έχει πιάσει το “ταβάνι” της. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (1.77 @ Magicbet)

Χέρτα – Ίνγκολσταντ (04/02, 16:30): Αρκετά “κρύα” δείχνει να είναι η Χέρτα μετά τη διακοπή, έχει γνωρίσει δυο ήττες σε ισάριθμα ματς και καλείται να ανακάμψει άμεσα ώστε να μη χάσει τη θέση της εντός της πρώτης εξάδας. Η Ίνγκολσταντ από την πλευρά της είναι στο -1 από την απευθείας παραμονή και προέρχεται από το νικηφόρο 3-1 κόντρα στο Αμβούργο. Δεν αποκλείεται να πάρουν βαθμό ή βαθμούς οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι το μομέντουμ, θα τους στηρίξουμε.

Προγνωστικό: Ίνγκολσταντ Χ2 (1.70 @ Magicbet)

Κολωνία – Βόλφσμπουργκ (04/02, 16:30): Σε καταπλητική μέρα βρέθηκε η Κολωνία στο νικηφόρο 1-6 στην έδρα της Ντάρμσταντ. Με αυτό το τρίποντο βρέθηκε στο -1 από την εξάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και καλείται να βρει σταθερότητα ώστε να τελειώσει επιτυχημένα τη σεζόν. Οι “λύκοι” από την πλευρά τους είναι κατώτεορι του μετρίου και δεν δείχνουν ικανοί να αλλάξουν τη μοίρα τους. Θα πάμε αι εδώ με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.15 @ Magicbet)

Χόφενχαϊμ – Μάιντς (04/02, 16:30): Τέλος στο αήττητο της Χόφενχαϊμ μπήκε την περασμένη εβδομάδα, μετά την ήττα με 2-1 στην έδρα της Λειψίας. Η Μάιντς από την πλευρά της κινείται στην απόλυτη μετριότητα και δύσκολα θα πάρει βαθμό ή βαθμούς σήμερα. Επιλογή μας αποτελεί ο άσσος.

Προγνωστικό: 1 (1.88 @ Magicbet)

Ντόρτμουντ – Λειψία (04/02, 19:30): Πράγματα και θαύματα συνεχίζει να κάνει η Λειψία στη φετινή Μπουντεσλίγκα, καθώς συνεχίζει να “παλεύει” με την Μπάγερν για τον τίτλο, όντας μόλις στο -3. Η Ντόρτμουντ από την πλευρά της είναι στην 4η θέση όντας κατώτερη των αναμενομένων, θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να μπει εντός της πρώτης τριάδας και κόντρα στη Λειψία έχει την ευκαιρία να δώσει απαντήσεις. Ο άσσος παίζεται σε αποδόσεις κοντά στο 1.70, σε κάθε άλλη περίπτωση στο συγκεκριμένο ζευγάρι θα τον βρίσκαμε κοντά στο 1.30. Προφανώς και θα αποτελέσει την επιλογή μας, καθώς περιμένουμε από τη Λειψία να αρχίσει να ξεφουσκώνει σιγά σιγά.

Προγνωστικό: 1 (1.73 @ Magicbet)