Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνέχεια σήμερα στην 10η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις.

Λυών – Γκινγκάμπ (22/10, 18:00): Κατώτερη των προσδοκιών ήταν η εμφάνιση της Λυών στο ντέρμπι με τη Νις την περασμένη εβδομάδα, έχασε δίκαια 2-0 και επέστρεψε στις ήττες. Στον αντίποδα, η Γκινγκάμπ επικράτησε εντός έδρας της Λιλ 1-0 και έδειξε να επωφελήθηκε απ’ τη διακοπή του πρωταθλήματος. Από τέσσερα σερί Under 2,5 προέρχεται η Γκινγκάμπ, που θεωρούμε ότι θα προσπαθήσει να παίξει «κλειστά».

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.00 @Goalbet)

Μπορντό – Νανσί (22/10, 21:00): Θετικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί το εκτός έδρας 1-1 που απέσπασε η Μπορντό εναντίον της Ρεν. Ήταν η τρίτη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζει (0-2-1), ωστόσο παρουσίασε βελτίωση και σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Υποδέχεται την αδύναμη Νανσί, που έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες και δύσκολα θα καταφέρει να σταθεί.

Προγνωστικό: Άσσος (1.75 @Betshop)

Λιλ – Μπαστιά (22/10, 21:00): Τίποτα δεν πάει καλά για τη Λιλ, που υπέστη ακόμη μια ήττα την περασμένη εβδομάδα, με 1-0 εκτός έδρας απ’ την Γκινγκάμπ. Είναι στη ζώνη του υποβιβασμού με 7 πόντους, σήμερα υποδέχεται την Μπαστιά, που έρχεται απ’ την εντός έδρας ήττα 1-2 απ’ την Ανζέ. Δεν πείθει η Λιλ, θα πάμε με το X2 θεωρώντας ότι το αμυντικό παιχνίδι των Κορσικανών θα τους επιτρέψει να μην απειληθούν.

Προγνωστικό: Χ2 (2.10 @Magicbet)

Ντιζόν – Λοριάν (22/10, 21:00): Από τριάδα θετικών αποτελεσμάτων έρχεται η Ντιζόν, που έχασε μέσα απ’ τα χέρια της το «διπλό» στο «Ζοφρουά Γκισάρ» την περασμένη εβδομάδα, καθώς ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Ήταν το τρίτο σερί ματς που δε χάνει (1-2-0), έχει υποστεί μόλις μια ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-3-1). Στον αντίποδα, η Λοριάν είναι παντελώς παθητική, προέρχεται από δύο σερί ήττες, δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη αμυντικά.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.10 @Interwetten)

Ανζέ – Τουλούζ (22/10, 21:00): Από σπουδαία εκτός έδρας νίκη προέρχεται η Ανζέ, που πέρασε με 1-2 απ’ την έδρα της Μπαστιά. Ήταν η τρίτη νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, οι οποίοι υποδέχονται τη σούπερ Τουλούζ, που είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 17 πόντους και προέρχονται απ’ τη σπουδαία εντός έδρας επιτυχία επί της Μονακό (3-1). Καλές ομάδες αμφότερες, λογικό το G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.02 @Stoiximan)

Ναντ – Ρεν (22/10, 21:00): Αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό της η Ναντ, που πήρε δεύτερη σερί νίκη την περασμένη εβδομάδα με το εκτός έδρας 1-2 επί της Λοριάν. Υποδέχεται την επίσης καλή Ρεν, που προέρχεται απ’ το εντός έδρας 1-1 με την Μπορντό, ωστόσο νωρίτερα είχε κερδίσει 1-0 εντός την Γκινγκάμπ. Θα δώσουμε προβάδισμα στον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (2.16 @Goalbet)