Α' Γαλλίας

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνέχεια σήμερα στην 2η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις.

Ναντ – Μονακό (20/08, 18:00): Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε την παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα η Ναντ, που πέρασε με 0-1 απ’ την έδρα της νεοφώτιστης Ντιζόν. Την ίδια ώρα, η Μονακό δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τη σεζόν, αφού έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με την Γκινγκάμπ. Άφησαν καλύτερες εντυπώσεις οι γηπεδούχοι, θα πάμε με τον άσσο, με δεδομένο ότι η Μονακό θα είναι επιβαρυμένη και από ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Άσσος (2.61 @Goalbet)

Λοριάν – Μπαστιά (20/08, 21:00): Το πάλεψε η Λοριάν στην πρεμιέρα, προηγήθηκε 0-2 στο 19’ εκτός έδρας επί της Καέν, αλλά στο 26’ έμεινε με 10 παίκτες. Δεν άντεξε μέχρι το φινάλε, δέχτηκε τρία γκολ και ηττήθηκε. Με ήττα ξεκίνησε και η Μπαστιά, που πάντως δυσκόλεψε πολύ περισσότερο απ’ ότι αναμενόταν την Παρί Σεν Ζερμέν (0-1). Θα πάμε με τον άσσο για τη Λοριάν, που σήμερα εγκαινιάζει τον φυσικό χλοοτάπητα της.

Προγνωστικό: Άσσος (1.80 @Betshop)

Λιλ – Ντιζόν (20/08, 21:00): Καθόλου καλά δεν έχει ξεκινήσει η σεζόν για τη Λιλ. Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ απ’ την Καμπάλα, ήρθε η ήττα της πρεμιέρας απ’ τη Μετς εκτός έδρας (3-2) για να χαλάσει ακόμη περισσότερο το κλίμα. Με ήττα ξεκίνησε και η Ντιζόν, η οποία υποδέχτηκε τη Ναντ και δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία (0-1). Περιμένουμε αντίδραση και εγωισμό απ’ τη Λιλ.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (2.40 @Magicbet)

Τουλούζ – Μπορντό (20/08, 21:00): Αξιόμαχη ήταν η Τουλούζ στην πρεμιέρα εναντίον της Μαρσέιγ, πήρε το εκτός έδρας 0-0 και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη. Την ίδια στιγμή, η Μπορντό ξεκινούσε την εποχή Γκουβερνέ με εντός έδρας νίκη 3-2 επί της Σεντ Ετιέν, ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Η Τουλούζ δε θα χαλαστεί με ακόμη μια ισοπαλία σήμερα, περιμένουμε να παίξει παθητικά.

Προγνωστικό: Ισοπαλία (3.15 @Interwetten)

Ανζέ – Νις (20/08, 21:00): Απ’ τις χειρότερες ομάδες της πρεμιέρας η Ανζέ, δεν κατάφερε να πάρει τίποτα στο βατό εκτός έδρας ματς με τη Μονπελιέ (1-0). Είναι δεδομένο ότι δεν έχει την ποιότητα της περσινής σεζόν, σήμερα υποδέχεται τη Νις, που ναι μεν έχει απώλειες σε σχέση με πέρυσι, αλλά ξεκίνησε με 1-0 εντός έδρας νίκη επί της Ρεν. Λογική επιλογή το διπλό, αλλά με την απαραίτητη κάλυψη.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.17 @Stoiximan)

Ρεν – Νανσί (20/08, 21:00): Κακή πρεμιέρα για αμφότερες τις ομάδες, που δεν κατάφεραν να δείξουν πολλά πράγματα. Εκτός έδρας ήττα 1-0 για τη Ρεν κόντρα στη Νις, ενώ η Νανσί διασύρθηκε εντός έδρας με 0-3 απ’ τη Λυών. Είναι πιο ποιοτική ομάδα οι γηπεδούχοι, θεωρούμε ότι θα πάρουν το πρώτο «τρίποντο».

Προγνωστικό: Άσσος (2.11 @Goalbet)