Α' Γαλλίας

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνέχεια σήμερα στην 5η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, στο πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνονται έξι αναμετρήσεις.

Μονακό – Ρεν (17/09, 18:00): Δεν έδειξε να επηρεάζεται η Μονακό απ’ τη διακοπή, καθώς επέστρεψε με εμφατικό πέρασμα με 1-4 απ’ την έδρα της Λιλ. Δίνει υψηλό ρυθμό στα παιχνίδια της, σκοράρει κατά ριπάς, σήμερα έχει το προβάδισμα. Δε θα μπλέξουμε με αποτέλεσμα, αλλά θα πάμε με το Over 2,5, επιλογή για την οποία θεωρούμε ότι μπορεί να βοηθήσει και επιθετική Ρεν.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.08 @Goalbet)

Νανσί – Ναντ (17/09, 21:00): Δε μας τα λέει καλά η Ναντ, που την περασμένη εβδομάδα υπέστη τρίτη διαδοχική ήττα και μάλιστα χωρίς να σκοράρει (0-3 από τη Μετς). Στον αντίποδα, η Νανσί πανηγύρισε την πρώτη νίκη της σεζόν με το 0-2 επί της Λοριάν και σίγουρα θα παίξει με καλύτερη ψυχολογία. Το μομέντουμ δείχνει ξεκάθαρα προς τους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: Άσσος (2.30 @Betshop)

Λοριάν – Λιλ (17/09, 21:00): Πλήρης απογοήτευση για τη Λοριάν, που μετράει 4/4 ήττες, είναι η μοναδική ομάδα χωρίς πόντο, ενώ δε σκόραρε στα τρία τελευταία ματς. Προέρχεται απ’ το εντός έδρας 0-2 απ’ τη νεοφώτιστη Νανσί, έτσι όπως πάει είναι πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Η Λιλ είναι πιο ποιοτική ομάδα, αλλά προς το παρόν δεν πείθει (1-1-2). Περιμένουμε «κλειστό» ματς, καθώς καμία ομάδα δε θα θέλει να χάσει.

Προγνωστικό: ΝG (1.80 @Magicbet)

Μπορντό – Ανζέ (17/09, 21:00): Σούπερ νίκη για την Μπορντό την περασμένη εβδομάδα, καθώς πέρασε με το εμφατικό 1-3 απ’ την έδρα της Λυών. Ήταν η τρίτη νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές για τους Γιρονδίνους, που είναι το φαβορί και σήμερα κόντρα στην Ανζέ. Απ’ την άλλη, οι φιλοξενούμενοι επιβεβαίωσαν τα βήματα προόδου με την πρώτη νίκη της σεζόν επί της Ντιζόν (3-1 εντός), είναι ομάδα που μπορεί να βγάλει γκολ.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @Interwetten)

Ντιζόν – Μετς (17/09, 21:00): Επέστρεψε στις ήττες η Ντιζόν, που έχασε 3-1 εκτός έδρας απ’ την Ανζέ. Στον αντίποδα, η Μετς πήρε δεύτερη σερί νίκη και τρίτη συνολικά στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές με το εντυπωσιακό 0-3 εκτός έδρας επί της Ναντ. Θα πάμε με το 2-3 Goal, που επιβεβαιώθηκε στα τρία τελευταία ματς της Μετς.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @Stoiximan)

Τουλούζ – Γκινγκάμπ (17/09, 21:00): Ήρθε η πρώτη ήττα για την Τουλούζ, που δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα της Μπαστιά (2-1), δεχόμενη γκολ στο 82’. Στον αντίποδα, η Γκινγκάμπ συνεχίζει αήττητη, καθώς την περασμένη εβδομάδα πήρε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Μονπελιέ. Κάποια στιγμή πρέπει να χάσει και η ομάδα της Βρετάνης και η καλή έδρα της Τουλούζ είναι πιθανό να την υποχρεώσει σε ήττα.

Προγνωστικό: Άσσος (2.06 @Goalbet)