Α' Γαλλίας

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνέχεια στην Α’ Γαλλίας σήμερα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Μπορντό – Σεντ Ετιέν (13/08, 18:00): Μια καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι θέλει η Μπορντό, η οποία κάνει νέο ξεκίνημα με τον Ζοσελέν Γκουβερνέ στην άκρη του πάγκου. Υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν, που έχει ήδη δύο επίσημα ματς στα πόδια της κόντρα στην ΑΕΚ για το Γιουρόπα Λιγκ (προκρίθηκε με εκτός έδρας νίκη 0-1), ωστόσο δείχνει ανέτοιμη και προβληματική. Θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (2.50 @Betshop)

Μονπελιέ – Ανζέ (13/08, 21:00): Δύο ομάδες που θέλουν να αποφύγουν νωρίς τις περιπέτειες είναι οι Μονπελιέ και Ανζέ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μια απ’ τις εκπλήξεις την περσινή σεζόν, είναι ερωτηματικό όμως πως παρουσιαστούν τη φετινή χρονιά, καθώς χάθηκαν αρκετοί βασικοί. Στον αντίποδα, η Μονπελιέ θέλει να δείξει από νωρίς ότι η περσινή κακή σεζόν ήταν απλά μια παρένθεση.

Προγνωστικό: Άσσος (2.10 @Magicbet)

Ντιζόν – Ναντ (13/08, 21:00): Ενθουσιώδης πρεμιέρα για την Ντιζόν σήμερα κόντρα στη Ναντ, θέλει να δείξει ότι έχει την ποιότητα που απαιτεί η κατηγορία. Η Ναντ, απ’ την πλευρά της, είναι μια ομάδα με περισσότερη ποιότητα, με νέο προπονητή τον Ρενέ Ζιράρ και έχει τη φιλοδοξία ότι θα πρωταγωνιστήσει. Έδειξε καλό πρόσωπο στα φιλικά, μπορεί να φύγει νικήτρια.

Προγνωστικό: 2 DNB (1.85 @Interwetten)

Καέν – Λοριάν (13/08, 21:00): Απ’ τις ομάδες που δεν αντιμετώπισαν προβλήματα με την παραμονή Καέν και Λοριάν την περασμένη σεζόν. Είναι ομάδες που λογικά θα πορευτούν με την ίδια δυναμική και φέτος, έχοντας κρατήσει τους ίδιους προπονητές. Θεωρούμε ότι αμφότερες δεν είναι έτοιμες και περιμένουμε ένα κλειστό ματς.

Προγνωστικό: NG (1.87 @Stoiximan)

Μετς – Λιλ (13/08, 21:00): Δεν άφησε ικανοποιητικά σημάδια η Λιλ στα πρώτα ματς της σεζόν, καθώς υπέστη σοκαριστικό αποκλεισμό στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Καμπάλα. Πηγαίνει στη δύσκολη έδρα της Μετς, η οποία μπορεί να είναι νεοφώτιστη, αλλά δεν είναι άπειρη απ’ τη Ligue 1 και σίγουρα θα έχει ενθουσιασμό στην εντός έδρας πρεμιέρα της. Θα πάμε με την έκπληξη.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.25 @Goalbet)