Α' Γαλλίας

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνέχεια στην 4η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, η οποία συνεχίζεται σήμερα με έξι αναμετρήσεις.

Λυών – Μπορντό (10/09, 18:00): Ήρθε η πρώτη γκέλα της σεζόν για τη Λυών, που ηττήθηκε εκτός έδρας 4-2 απ’ την Ντιζόν και «προσγειώθηκε» μετά τις δύο σερί νίκες των πρώτων αγωνιστικών. Δύο νίκες μετράει και η Μπορντό, τις πήρε αμφότερες εντός έδρας, ενώ διασύρθηκε στη μοναδική μέχρι τώρα έξοδο (4-1 από Τουλούζ).

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.80 @Goalbet)

Λοριάν – Νανσί (10/09, 21:00): Οι δύο μεγαλύτερες απογοητεύσεις των πρώτων τριών αγωνιστικών είναι οι Λοριάν και Νανσί, που μετρούν 3/3 ήττες. Οι γηπεδούχοι μάλλον αδικούνται λίγο απ’ τα αποτελέσματα, καθώς θα μπορούσαν να έχουν τουλάχιστον έναν πόντο, ενώ οι νεοφώτιστοι είναι απλά κακοί επιθετικά. Θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (2.40 @Betshop)

Λιλ – Μονακό (10/09, 21:00): «Τρένο» πηγαίνει η Μονακό, που έδειξε τη δυναμική της με το εντός έδρας 3-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν. Ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη για τους Μονεγάσκους σε όλες τις διοργανώσεις, σήμερα πηγαίνουν ξεκούραστοι στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τη Λιλ, η οποία όμως δεν πείθει. Μετράει ρεκόρ 1-1-1 στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, προέρχεται απ’ το εκτός έδρας θετικό 1-1 με τη Νις. Θα πάμε με το μομέντουμ της Μονακό.

Προγνωστικό: Διπλό (3.05 @Magicbet)

Μπαστιά – Τουλούζ (10/09, 21:00): Απ’ τις πιο βελτιωμένες ομάδες των πρώτων τριών αγωνιστικών η Τουλούζ, είναι αήττητη με 5 πόντους (1-2-0), στους δύο εκ των τριών αγώνων δε δέχτηκε γκολ. Στον αντίποδα, η Μπαστιά πήρε το σπουδαίο διπλό επί της Λοριάν (0-3), ωστόσο την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας 2-0 απ’ την Καέν. Δεν υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, πρώτο αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία.

Προγνωστικό: Ισοπαλία (3.10 @Interwetten)

Ανζέ – Ντιζόν (10/09, 21:00): Τεράστια απογοήτευση μέχρι στιγμής η Ανζέ, μετράει 3/3 ήττες χωρίς να σκοράρει και φαίνεται ότι φέτος θα έχει προβλήματα με την παραμονή. Σήμερα παίζει μόνο για τη νίκη κόντρα στη νεοφώτιστη Ντιζόν, η οποία όμως έκανε μεγάλη έκπληξη την περασμένη αγωνιστική με τη νίκη 4-2 επί της Λυών. Δίνουμε προβάδισμα στον άσσο, έστω κι αν η Ανζέ δεν πείθει.

Προγνωστικό: Άσσος (2.25 @Stoiximan)

Γκινγκάμπ – Μονπελιέ (10/09, 21:00): Εκμεταλλεύεται την ομοιογένεια από πέρυσι η Γκινγκάμπ, που φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 7 πόντους έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Μετά τη Μαρσέιγ (2-1 εντός) κέρδισε και τη Νανσί εκτός την περασμένη αγωνιστική (0-2) και σήμερα θέλει να πάρει τρίτη διαδοχική νίκη εναντίον της Μονπελιέ του ρεκόρ 1-1-1. Πιθανό να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι, θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @Goalbet)