Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνεχίζεται σήμερα η 12η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις.

Μονακό – Νανσί (05/11, 18:00): Πήρε το εκτός έδρας 1-1 η Μονακό στο ντέρμπι με τη Σεντ Ετιέν και έμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 23 πόντους, στο -6 απ’ τη Νις. Έχει το απόλυτο προβάδισμα για τη νίκη σήμερα κόντρα στην αδύναμη Νανσί, η οποία μπορεί να προέρχεται από νίκη επί της Καέν (2-0), αλλά γενικά δεν έχει δείξει ότι μπορεί να κοντράρει τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας.

Προγνωστικό: Να σκοράρει η Μονακό και στα δύο ημίχρονα (2.35 @Goalbet)

Μπορντό – Λοριάν (05/11, 21:00): Άντεξε και μέσα στην έδρα της Μαρσέιγ η Μπορντό, που κατάφερε να φύγει με το 0-0. Ήταν το πέμπτο σερί ματς πρωταθλήματος που δεν κερδίζει (0-4-1), σήμερα «καίγεται» για τη νίκη κόντρα στην ουραγό Λοριάν. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο εντός έδρας 2-2 με τη Μονπελιέ στο πρώτο ματς μετά την απόλυση του κόουτς Ριπόλ, και αυτοί θέλουν το αποτέλεσμα. Περιμένουμε «κλειστό» ματς.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.85 @Betshop)

Λυών – Μπαστιά (05/11, 21:00): Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Λυών με το εκτός έδρας 1-2 επί της αξιόλογης Τουλούζ το Σάββατο, αποτέλεσμα που είναι ικανό να τη φέρει σε τροχιά θετικών εμφανίσεων. Σήμερα υποδέχεται την προβληματική εκτός έδρας Μπαστιά (τέσσερις σερί ήττες) και μπορεί να συνδυάσει νίκη και θέαμα.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 2,5 (2.25 @Betshop)

Ντιζόν – Γκινγκάμπ (05/11, 21:00): Πήρε εκτός έδρας πόντο η Ντιζόν κόντρα στην Μπαστιά (0-0), ένα αναμφίβολα θετικό αποτέλεσμα. Είναι αήττητη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (2-3-0), σήμερα υποδέχεται τη φορμαρισμένη Γκινγκάμπ, η οποία έρχεται από τρεις σερί νίκες και δείχνει ικανή να μείνει ψηλά στη βαθμολογία. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, θα πάμε με το διπλό.

Προγνωστικό: Διπλό (3.15 @Magicbet)

Ανζέ – Λιλ (05/11, 21:00): Επέστρεψε στις ήττες η Ανζέ, που δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Γκινγκάμπ. Σήμερα υποδέχεται τη Λιλ και θέλει να διαφυλάξει το αήττητο της έδρας της (2-2-0) στα τελευταία τέσσερα ματς, κάτι που δε θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο κόντρα στην απογοητευτική εκτός έδρας Λιλ. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να σκοράρουν και να βοηθήσουν να βγει το G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.15 @Interwetten)

Ναντ – Τουλούζ (05/11, 21:00): Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Ναντ, που διασύρθηκε εκτός έδρας απ’ τη Νις την περασμένη εβδομάδα (4-1). Στον αντίποδα, η Τουλούζ έχασε εντός έδρας 1-2 απ’ τη Λυών και έδειξε σημάδια κόπωσης, κάτι λογικό μιας και το ρόστερ της είναι μικρό. Θα πάμε με το 2-3 Goal, το οποίο επιβεβαιώνεται συχνά και για τις δύο ομάδες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.02 @Stoiximan)