Α' Γαλλίας

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνέχεια σήμερα στην 8η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπορντό (01/10, 18:00): Επέστρεψε ο προβληματισμός στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά την ήττα 2-0 απ’ την Τουλούζ εκτός έδρας, τη δεύτερη σε μόλις 7 αγωνιστικές. Υπάρχει πίεση στον Έμερι, σήμερα θα θέλει να δει την ομάδα του να κερδίζει με καλή εμφάνιση την Μπορντό, που δεν είναι ποιοτική, αλλά της λείπει η σταθερότητα.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (2.10 @Goalbet)

Λιλ – Νανσί (01/10, 21:00): Έχει… παραγίνει το κακό για τη Λιλ, που την περασμένη εβδομάδα υπέστη τέταρτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα με 3-1 εκτός έδρας απ’ τη Σεντ Ετιέν. Σήμερα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, καθώς οι «λιλουά» έχουν μείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας! Αντίπαλος τους η φιλότιμη Νανσί, που έχει κερδίσει μόλις μια φορά στις 7 πρώτες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Άσσος (1.90 @Betshop)

Ντιζόν – Μονπελιέ (01/10, 21:00): Επέστρεψε στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο η Ντιζόν, που επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Ρεν. Έχει δείξει ότι στο γήπεδο της είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική (2-1-1), σήμερα μπορεί να κερδίσει τη Μονπελιέ, που δεν πατάει καλά. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο σερί ήττες, ωστόσο έχουν δείξει ότι έχουν εύκολο το γκολ και θεωρούμε ότι μπορούν να σκοράρουν για να βγάλουν το G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @Magicbet)

Ναντ – Μπαστιά (01/10, 21:00): Ακόμη μια ήττα για τη Ναντ, που εξελίσσεται σε μεγάλη απογοήτευση. Αυτή τη φορά ηττήθηκε εκτός έδρας 2-1 απ’ τη Μαρσέιγ και έμεινε για έκτο σερί ματς χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 18η θέση. Απ’ την άλλη, η Μπαστιά εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε 1-0 της Γκινγκάμπ, ωστόσο εκτός έδρας δεν είναι αποτελεσματική.

Προγνωστικό: Άσσος (2.10 @Interwetten)

Καέν – Τουλούζ (01/10, 21:00): Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Καέν, που έφυγε χαρούμενη απ’ την έδρα της Μπορντό με το 0-0. Ήταν ο πρώτος πόντος έπειτα από τρεις σερί ήττες και σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Απέναντι της έρχεται ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, Τουλούζ, που προέρχεται από τρεις σερί νίκες, η τελευταία εκ των οποίων με 2-0 εντός έδρας επί της Παρί Σεν Ζερμέν! Το μομέντουμ δείχνει τους φιλοξενούμενους.

Προγνωστικό: 2 DNB (1.90 @Stoiximan)

Μετς – Μονακό (01/10, 21:00): Σπουδαία επιτυχία πανηγύρισε η Μετς την περασμένη εβδομάδα με το εκτός έδρας 0-1 επί της Μονπελιέ. Οι νεοφώτιστοι έχουν δείξει ότι είναι υπολογίσιμο μέγεθος και θεωρούμε ότι σήμερα μπορούν να απειλήσουν τη Μονακό, που την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στις νίκες με το 2-1 επί της Ανζέ, αλλά μεσοβδόμαδα είχε παιχνίδι και ενδεχομένως να υπάρξει κόπωση.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @Goalbet)