Α' Γαλλίας

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Τέλος στην 3η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις.

Μπορντό – Ναντ (28/08, 16:00): Παρά το γεγονός ότι η Μπορντό πήγε να παίξει στην έδρα της Τουλούζ με καλή ψυχολογία μετά το 3-2 της πρεμιέρας επί της Σεντ Ετιέν, δεν κατάφερε να πάρει τίποτα απ’ το ματς. Είδε τον αντίπαλο να επικρατεί 4-1 και σήμερα θέλει να μαζέψει τα κομμάτια της κόντρα στη Ναντ. Από εντός έδρας ήττα 0-1 απ’ τη Μονακό προέρχεται η Ναντ, η οποία γενικά είναι ομάδα που κάνει πολύ «κλειστά» παιχνίδια. Ωστόσο, στην έδρα της Μπορντό θεωρούμε ότι το ματς μπορεί να «ανοίξει».

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.25 @Stoiximan)

Σεντ Ετιέν – Τουλούζ (28/08, 18:00): Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Σεντ Ετιέν ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και δείχνει ότι σιγά-σιγά βρίσκει το ρυθμό της. Επιβλήθηκε 3-1 εντός έδρας της Μονπελιέ την περασμένη εβδομάδα, κατακτώντας την πρώτη νίκη του νέου πρωταθλήματος. Εξαιρετική είναι και η Τουλούζ, που ισοπέδωσε με 4-1 την Μπορντό και μετράει 4 πόντους σε δύο αγωνιστικές. Περιμένουμε καλό ματς.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @Goalbet)

Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν (28/08, 18:00): Αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα της η Μονακό, που παρά τις πολλές αλλαγές απ’ τον κόουτς Ζαρντίμ, πέρασε με 0-1 απ’ την έδρα της Ναντ. Την ίδια στιγμή, η Περί πήρε δεύτερη σερί νίκη με 3-0 επί της Μετς χωρίς να εντυπωσιάσει. Οι Παριζιάνοι είναι το φαβορί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο δε θα μπλέξουμε με αποτέλεσμα, αλλά θα επιλέξουμε το Over 2,5 αναμένοντας ανταγωνιστική Μονακό.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.95 @Betshop)